JE Design heeft nieuwe aankleding voor de Q7

JE Design heeft voor de facelift Audi Q7 de bodykit her ontworpen met dikke 22 inch velgen eronder.
Zo ga je tenminste heerlijk op pad met je dikke Q7, en een fantastische uitstraling.

De voor en achterkant vering zijn 35 mm ingekort, kost rond de 1438,- voor auto’s met luchtvering, de kit omvat andere voorbumper, achterbumper en zijskirts, maar ook een lekker achterklep spoiler.
De wide body herberg ook nog eens een prachtige uitlaat gedeelte. Kosten 7438,-.

De velgen zijn in drie verschillende kleuren leverbaar zwart en mat zilver met donkere binnenzijde en shadow zilver gepolijst grafiet mat met gepolijste rand en is in de maat 295/30R22 met banden eromheen kosten € 5190, uiteraard met spacer die komen op 409,- euro uit.

Voor de verschillende motoren van de Audi Q7 facelift biedt JE Design biedt tal van prestatieverbeteringen. Bijvoorbeeld, de Q7 4.2 TDI tiptronic met 250 kW (340 pk) standaard prestaties door optimale programmering van de controle-elektronica om tot 302 kW (410 pk) en verhoogde het maximale koppel van 895 Newton meter. Met de nieuwe macht van de SUV accelereert vanuit stilstand naar 100 km binnen 6,1 seconden. De nieuwe software voor de controller JE Design heeft van 1.499,-

Meer info: JE Design

Gerelateerde artikelen