Zoek

De Audi Q3 volgens MTM met 310pk

Vlak voor de opening van de autotentoonstelling in Genève is er al veel nieuws via het internet te vinden, o.a. toont de statistiek aan dat de sedan zo’n beetje uit is en dat de Sport Utility Vehicle (SUV) het van hem overneemt.

De MTM Q3 2.0 TFSI quattro, die wordt gepresenteerd in vet zwart, rood en goud hetgeen een duidelijke verwijzing is naar het komende Europees kampioenschap voetbal: “Als je in de eredivisie wilt spelen, kun je beter rijden in de eredivisie”, MTM baas Roland Mayer voegt deze zin met een glimlach toe als we het over de patriottisch-kleurige creatie van zijn medewerkers hebben.
Ondertussen is onder de motorkap alles precies zo wat je zou verwachten van MTM: high-tech voor hoge prestaties en de voldoening te weten dat “meer is meer” is.

De MTM Q3 2.0 TFSI geeft ook een andere toon dan het standaard model. Geen wonder, in plaats van 170 pk, maakt MTM daar 310 pk van. De MTM-versie van de Q3 sprint van 0-100 km/u in 6,1 seconden, dat is twee seconden sneller dan de standaard-versie. En terwijl de standaard Q3 zijn voorwaartsdrang ziet eindigen bij 212 km/u, doet de MTM Q3 er nog een schepje bovenop en blijft net onder de 250 km/u. Ook wordt toegevoegde waarde gegenereerd door bewezen toevoegingen, zoals een aangepast dubbel uitlaatsysteem met turbo-kit en de diffuser achter, ook zichtbaar MTM zijn de karakteristieke wielen van, de MTM Bimoto 20 “, met daar omheen banden in de maat 255/35 ZR 20 en ook is de koets matig verlaagd.

Bron:MTM

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen