Audi ABT QS3 en ABT AS6 Avant op de autobeurs in Genève

ABT staat natuurlijk op op de Autosalon van Genève te pronken met hun koopwaar.
Van Audi hebben ze de QS3 en de AS6 Avant meegenomen en natuurlijk om hun pronk juweeltjes extra aan te moedigen: een paar leuke dames.

Abt QS3: Meer als een SUV

“QS3? heet de Abt-interpretatie van de Audi Q3. Net zoals bij soortgelijke modellen wordt ook bij de compacte QS3 de “S” – van Sport – groot geschreven. In de sterkste versie de 2.0 TSI, werken nu 270 paarden. De QS3 is ook optisch indrukwekkend: De toegevoegde elementen – van grill tot aan de achtervleugel – benadrukken de Sport-geest.

Abt AS6 Avant: Familiesprinter

De jongste uitgave van de succesvolle edele transporteur de AS6 Avant wordt door een sterke 360 pk dieselmotor aangedreven – de 3.0 TDI biedt in de standaard-versie ‘slechts’ 313 pk. Het design van de koetsdelen, bestaande uit dorpels, voor- en achterspoiler en de markante achterbumper-vorming met vier uitlaten laat de luxe combi na de ingreep nog zelfverzekerder over komen.

Foto via ABT

Gerelateerde artikelen