Heron Aftersales team Purmerend in de prijzen

Het nieuwe jaar begint goed voor Audi vestiging Heron Auto in Purmerend. Maar liefst twee prijzen werden onlangs tijdens de uitreiking van de ‘Monaco Incentive’ in de wacht gesleept.

Vol trots kijkt het Aftersales Team terug op het afgelopen jaar. Pieter Immink en Jeffrey van Druten, service adviseurs Audi in Purmerend: ‘Als toevoeging op het bonusprogramma ‘Excellent Dealer 2012’ hanteerde Pon in 2011 een extra bonussysteem voor dealers die goed scoren op het gebied van klanttevredenheid (KTV). Het doel van het programma was ‘extra motivatie om maximaal te presteren op het gebied van klanttevredenheid’. Om voor deze incentive in aanmerking te komen, moesten we aan drie randvoorwaarden voldoen: 1. een score van de LIS-test van minimaal 85%, 2. het percentage juiste e-mail adressen van klantgegevens dient hoger dan 65% te zijn en 3. het aantal Audi werkplaatsdoorgangen in de periode januari 2011 t/m december 2011 dient minimaal 2000 zijn.’

‘Het resultaat mag er zijn!’, vertelt Danny Koster, vestigingsmanager van Heron Auto Purmerend en Audi eindverantwoordelijke. ‘Heron Auto eindigde op nummer 4 op de lijst van de ‘hoogste score op algemene tevredenheid After Sales’ en scoorde nog hoger (nummer 2) op de lijst van de ‘grootste stijging op algemene tevredenheid After Sales. Daar hebben we als Aftersales Team hard voor gewerkt en zijn we ontzettend trots op!’

Via: Dichtbij

Gerelateerde artikelen