Bentley magazine nu ook online beschikbaar

Het Bentley magazine, dat vier maal per jaar verschijnt, is nu ook digitaal beschikbaar via www.bentleymedia.com/digital-edition/magazine/40. In de nieuwste editie van het exclusieve magazine besteedt onder meer aandacht aan de EXP 9 F conceptstudie die in Genève zijn wereldpremière beleefde. Ook worden diverse bijzondere Bentley-eigenaren geportretteerd.

Het glossy Bentley magazine was er tot voor kort alleen als printuitgave (vier keer per jaar in een oplage van 48.000 exemplaren). Doordat het Engelstalige magazine nu ook online beschikbaar is, kunnen alle Bentley-liefhebbers op elk gewenst moment genieten van 92 pagina’s pure passie, gevangen in woord en (prachtig) beeld. In de eerste online-versie wordt de spotlight onder meer gericht op de EXP 9 F concept-SUV die op de autotentoonstelling van Genève debuteerde. Uiteraard is er ook veel aandacht voor de nieuwe Continental GT en GTC V8-modellen. En er zijn meer spraakmakende verhalen. Zo vertelt Nieuw-Zeelander Nicky Tripp over een 4,5-liter Bentley die al meer dan 80 jaar in familiebezit én in gebruik is. Het Bentley magazine besteedt bovendien aandacht aan tophorloges, kunst, bijzondere reisbestemmingen en andere zaken die het leven glans geven.

Bentley vanaf 1 mei in Leusden

Pon’s Automobielhandel is met ingang van 1 mei de officiële partner van Bentley in Nederland. Op dit moment wordt in Het Koopmanshuis in Leusden een exclusieve Bentley-showroom ingericht. Hier kunnen klanten en belangstellenden in een fraaie ambiance kennis maken met Bentley, bijvoorbeeld met de nieuwe V8-uitvoeringen van de Continental GT en Continental GTC. Bij het Koopmanshuis wordt ook een gespecialiseerde Bentley-werkplaats ingericht. Klanten en andere geïnteresseerden kunnen via 0800-BENTLEY (0800 – 2368539) of info@bentley-leusden.nl nu al contact opnemen met de Nederlandse Bentley-organisatie.

Bentley Nederland

Gerelateerde artikelen