Bentley Mulsanne Diamond Jubilee Edition

Mulsanne Diamond Jubilee Edition

Een andere blikvanger van Bentley in Bejing is de Mulsanne Diamond Jubilee Edition. Dit zeer exclusieve model is ter ere van het diamanten regeringsjubileum van de Britse Koningin Elizabeth II ontworpen door de Mulliner-divisie van Bentley. Maatwerkspecialist Mulliner is ook de leverancier van de ‘State Limousine’ van Queen Elizabeth.


De Mulsanne Diamond Jubilee Edition wordt in een oplage van slechts 60 gebouwd. Alle exemplaren beschikken over de 6,75-liter V8 (512 pk, 1.020 Nm) en zijn uitgevoerd met exclusieve extra’s als 21-inch lichtmetalen wielen (Classic), de Flying B-mascotte op de grille, uitklaptafeltjes achterin met Diamond Jubilee-logo, ‘B’-badges op de C-stijlen, een stoelventilatie- en massagesysteem, een entertainmentsysteem achterin en speciale lakopties waaronder twee duo-tone-mogelijkheden.

Bentley vanaf 1 mei in Leusden

Pon’s Automobielhandel is met ingang van 1 mei de officiële partner van Bentley in Nederland. Op dit moment wordt in Het Koopmanshuis in Leusden een exclusieve Bentley-showroom ingericht. Hier kunnen klanten en belangstellenden in een fraaie ambiance kennis maken met Bentley, bijvoorbeeld met de nieuwe V8-uitvoeringen van de Continental GT en Continental GTC. Bij het Koopmanshuis wordt ook een gespecialiseerde Bentley-werkplaats ingericht. Klanten en andere geïnteresseerden kunnen via 0800-BENTLEY (0800 – 2368539) of info@bentley-leusden.nl nu al contact opnemen met de Nederlandse Bentley-organisatie.

Bentley Nederland

Gerelateerde artikelen