Rijtest:Audi RS4 Avant ”woest aantrekkelijk”van Autozine

Hoe maak ik een Audi A4 nog aantrekkelijker? Van nature biedt de Audi A4 een combinatie van zakelijke elegantie en sportiviteit. Aan het uiterlijk kon Audi naar eigen zeggen niet veel verbeteren. Ruimte voor betere prestaties is er echter altijd. Daarom introduceert Audi nu de RS4: een zakenauto met het hart van een sportwagen.

Uiteraard begint de verleiding van deze Audi ook met het uiterlijk. Dat is voor deze bijzondere uitvoering letterlijk en figuurlijk aangedikt. De RS4 is een fractie breder dan een gewone A4 en heeft extra brede wielkasten die verwijzen naar de oer-Quattro uit de jaren ’80 van de vorige eeuw. Dankzij het sportonderstel is de RS 2 cm lager.

Lees de ”woest aantrekkelijk” Audi Rs4 Avant rijtest hier op Autozine.

Gerelateerde artikelen