De Audi S Edition-modellen: compleet uitgerust, aantrekkelijk geprijsd

 

• S Edition-uitvoeringen van de Audi A3, A4, A5, A6, Q3 en Q5

• Uitsluitend te bestellen van 1 augustus t/m 15 november

• Complete uitrusting met S line-pakket en S line-exterieur

Vanaf 1 augustus zijn bij de Nederlandse Audi dealers de speciale S Edition-modellen te bestellen. Een complete uitrusting en een aantrekkelijke prijs zijn de belangrijkste kenmerken van deze speciale uitvoeringen, die beschikbaar zijn op basis van de modellen Audi A3 Sportback, A4, A5, A6, Q3 en Q5. Maar enige haast is geboden, want de uiterste besteldatum is 15 november.

Alle S Edition-modellen zijn voorzien van een S line-pakket en een S line-exterieur voor een extra sportieve en dynamische uitstraling. De Audi A3 Sportback S Edition is uitgerust met volautomatische airconditioning, een middenarmsteun met opbergvak tussen de voorstoelen, Audi radio/dvd-navigatiesysteem, Xenon plus-verlichting, een multifunctioneel stuurwiel dat aan de onderzijde is afgevlakt en telefoonvoorbereiding. De vanafprijs bedraagt € 29.145. De Audi A4 S Edition is er als Limousine en Avant en beschikt onder meer over armsteunen in leder, een lichtpakket, parkeerhulp achter, comfort-airconditioning, MMI-navigatie, een Audi-soundsysteem en Xenon plus-verlichting. Dit model is leverbaar vanaf € 36.395.

Audi A5 en A6

De Audi A5 S Edition, naar keuze leverbaar als Sportback of Coupé met een vanafprijs van € 42.885, is onder meer uitgerust met armsteunen in leder, een lichtpakket, parkeerhulp achter, comfort-airconditioning, MMI-navigatie, een Audi-soundsysteem, basis-telefoonvoorbereiding en een bagageruimtepakket. De Audi A6 S Edition is er eveneens als Limousine en Avant en is bestelbaar vanaf € 49.785. Hier bestaat de uitrusting onder meer uit Xenon plus-verlichting, Audi parkeerhulp plus, MMI-navigatie, een Audi-soundsysteem, een bestuurdersinformatiesysteem met kleurenscherm en de Audi music interface.

SUV-modellen Audi Q3 en Q5

Ook de populaire SUV-modellen Audi Q3 en Q5 zijn als S Edition-uitvoering leverbaar. Bij de Audi Q3 S Edition begint de prijslijst bij € 46.620 en bestaat de uitrusting onder meer uit Xenon plus-verlichting, een lichtpakket, parkeerhulp achter, een navigatiepakket, een bestuurdersinformatiesysteem en een Audi-soundsysteem. De Audi Q5 S Edition, te koop vanaf een prijs van € 53.400, is onder andere voorzien van volautomatische comfort-airconditioning met drie zones, adaptive light, een lichtpakket, MMI-navigatie, een Audi-soundsysteem en een bestuurdersinformatiesysteem. De Audi dealer geeft graag alle gedetailleerde informatie over de Audi S Edition-modellen

Audi Nederland

Gerelateerde artikelen