Sint en Santa geven cadeaus van Porsche

 

Sinterklaas en Kerstman worden dit jaar sterk geïnspireerd door de Driver’s Selection bij Porsche Design. Hier vinden de gulle goedheiligmannen namelijk cadeaus voor iedereen. Van de klassieke Porsche Kalender via fraaie horloges tot en met zeer exclusieve espressokopjes. En naar verluidt zijn Sint en Santa inmiddels zelf ook al gespot met de comfortabele tweekleurige fleecemuts- en sjaal van Porsche.

Sint en Kerst zijn prachtige momenten om (een) Porsche cadeau te doen. Sint en Santa weten dat ze daarvoor terecht kunnen bij de officiële Porsche Centra in Nederland. De goedheiligmannen zijn tegenwoordig ook steeds beter thuis op het internet en daar weten ze de weg naar de Driver’s Selection by Porsche Design online shops inmiddels feilloos te vinden.

 

Pure inspiratie

De herfst/winter special van Driver’s Selection bij Porsche Design is een onuitputtelijke inspiratiebron voor zowel Sint- als Kerstcadeaus. Enkele voorbeelden:

 

• De Sport Classic Chronograaf: fraai herenhorloge van Zwitsers fabrikaat met een robuuste diameter (42 mm) en vele functies zoals stopwatch, meting van tussentijden en datumweergave. Mooie details: ontspiegeld saffierglas, wijzers die in het donker oplichten en het bandenprofiel aan de binnenzijde van de rubberen polsband. Er is keuze uit drie modellen: 911, 911 Turbo en – heel actueel – 918 Spyder.

 

• Porsche Kalender 2013: het thema van deze klassieker is ‘Mega City’. Tijdloos sportieve Porsche-modellen worden op een riant formaat (59×55,5 cm) weergegeven in een zeer futuristisch decor. De kalender wordt uiteraard geleverd inclusief de befaamde verzamelmunt.

 

• Espressokopjes ‘Christmas Edition No. 4’: twee prachtige espressocups met bijpassende schoteltjes met afbeeldingen van de nieuwe Porsche 911 en 918 Spyder in de windtunnel. Elke set is individueel genummerd (totale oplage: 2012 sets).

 

• Muts en sjaal: beide tweekleurig, omkeerbaar en voorzien van Porsche-stiksel. Muts en sjaal zijn gemaakt van comfortabele Fleece. Passen perfect bij de PrimaLoft-jacks.

 

Porsche Nederland

Gerelateerde artikelen