Voor Sint en Kerst: de Bentley Collection

 

Speciaal voor Sinterklaas en Kerst presenteert Bentley Leusden een exclusieve cadeaucollectie. Er is volop keus uit stijlvolle en praktische items voor alle liefhebbers. Uiteraard denkt het merk ook aan jonge Bentley-boys en -girls. Zij kunnen hun eerste Bentley-kilometers maken met een radiografisch bestuurbare Continental Supersports.

 

In de Bentley Collection staan de successen die het merk bij de legendarische 24 Uur van Le Mans vierde in de spotlights. Dat komt tot uiting in bijvoorbeeld exclusieve lederen tassen in ‘vintage look’. Bepaalde weekendtassen dragen de startnummers van de winnende auto’s. Ook is er een speciale set espressokopjes (4 stuks). Op de kopjes zijn winnende Bentley-racewagens afgebeeld. De bijbehorende schoteltjes zijn voorzien van de corresponderende startnummers. De authentieke Bentley-stijl komt ook perfect naar voren in de exclusieve Breitling-bureauklok en de vierdelige lederen bureauset.

 

Backgammon op zijn best

Een bijzonder item in de Bentley Collection is een exclusief backgammonspel. Dit wordt in opdracht van Bentley vervaardigd door de specialisten van Geoffrey Parker Games. De link met Bentley komt naar voren in bijvoorbeeld de met leder beklede cassette (handwerk) en de ‘checkers’ (speelstenen). Deze zijn voorzien van het Bentley-logo en afgewerkt met fraai bewerkte stalen randen.

 

My first Bentley

Uiteraard is Bentley er ook voor jonge fans. Nieuw in de collectie is bijvoorbeeld een radiografisch bestuurbaar schaalmodel (1:12) van de Bentley Continental Supersports. Hiermee zijn zelfs zonder rijbewijs al de eerste spectaculaire Bentley-kilometers te maken.

 

Alle cadeaus uit de Bentley Collection zijn te bezichtigen en aan te schaffen bij Bentley Leusden, ‘Het Koopmanshuis’, Zuiderinslag 2, Leusden.

 

 

Bentley Nederland

Gerelateerde artikelen