Drie Audi’s A8 hybrid voor VIP centre Schiphol

Foto_1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

• Comfort en kwaliteit in combinatie met milieuvriendelijke technologie

• Volledig elektrische aandrijving over korte afstanden mogelijk

• Audi sinds start VIP centre ‘hofleverancier’

 

Het Schiphol VIP centre neemt drie Audi’s A8 hybrid in gebruik. Het VIP centre wordt gebruikt door diverse hoogwaardigheidsbekleders en (internationale) klanten die op zoek zijn naar exclusieve service. Het VIP centre maakt sinds de start op haar huidige locatie gebruik van Audi’s.

Het Schiphol VIP centre, dat in 2008 door H.M. De Koningin officieel werd geopend, kiest bij zijn jubileum wederom voor Audi, dit maal voor drie A8 hybrid-modellen. Deze limousines worden gebruikt om gasten die gewend zijn aan de beste service, in alle comfort te vervoeren naar lijndienst toestellen aan de gates. Het VIP centre heeft de keus op de Audi A8 hybrid laten vallen vanwege het hoge kwaliteit- en comfortniveau, de representativiteit en de milieuvriendelijke technologie.

Foto_2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Audi A8 hybrid: efficiency in stijl

De Audi A8 hybrid biedt vervoer in stijl en is daarbij uitzonderlijk efficiënt. Een krachtige viercilinder benzinemotor en een elektromotor verzorgen de aandrijving. Over kortere afstanden, bijvoorbeeld van het VIP centre naar de gates, is volledige elektrische aandrijving mogelijk. De A8 hybrid functioneert op dat moment fluisterstil en is dan lokaal emissievrij. Het gemiddelde verbruik van de Audi A8 hybrid bedraagt slechts 6,2l/100 km. Dit komt overeen met een CO2-uitstoot van 144 g/km. Schiphol en dus ook het VIP centre streven naar een zo duurzaam mogelijke bedrijfsvoering. De inzet van drie Audi A8 hybrid modellen sluit daar naadloos bij aan.

 

Audi Nederland

 

Gerelateerde artikelen