Nog meer luxe en infotainment voor Bentley Mulsanne

09_Bentley_Muslanne_enhanced_specification

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met ingang van april levert Bentley Leusden de Mulsanne in Comfort Specification en Entertainment Specification. Daarmee zet de toch al weldadig uitgevoerde limousine nieuwe maatstaven als het gaat om luxe, comfort en (online) entertainment. Nieuwe uitvoeringsdetails verraden eveneens stijl en klasse. Zo zijn er elektrisch bediende ‘privacy-curtains’ en zelfs een op maat gemaakte kofferset van de Italiaanse specialist Schedoni.

De Comfort Specification voor de Bentley Mulsanne staat voor ultieme luxe. In deze uitvoering is de limousine voorzien van zeer zachte hoofdsteunen met ruime verstelopties. Zijdelingse steunen zorgen tijdens het rijden voor optimale ontspanning. De comfortabele voetsteunen komen van pas als de achterstoelen in relaxpositie staan. Ook met leer beklede en met eendendons gevulde kussens zijn inbegrepen.

Alle Mulsanne-modellen zijn voortaan standaard voorzien van fraai afgewerkte opbergvakken in de achterportieren. Hierin is plaats voor bijvoorbeeld mobiele telefoons of de Bluetooth-koptelefoons van het entertainmentsystem.

 

Entertainment, ook online

De Entertainment Specification voor de Mulsanne is eveneens nieuw. Achterin vinden de passagiers elektrisch opklapbare picnic-tafels met ruimte voor een iPad en een draadloos toetsenbord. Via de WiFi-hotspot kunnen de inzittenden tijdens het rijden gebruik maken van de iPad of van maximaal acht andere mobiele apparaten. In de hoofdsteunen van de voorstoelen zijn 8-inch LCD-schermen geïntegreerd. Hierop kunnen bijvoorbeeld films worden weergegeven. Een DVD-speler en een 20 GB harddisk zijn inbegrepen bij de Entertainment Specification.

 

01_Bentley_Muslanne_enhanced_specification

Stijlvolle details

Oog voor detail is misschien wel hét handelsmerk van Bentley. Dat komt ook tot uiting in het aanbod van andere zeer exclusieve opties. Dankzij de nieuwe, elektrisch bedienbare ‘privacy curtains’ kunnen passagiers zich desgewenst afsluiten van de buitenwereld. En dan is er de bagageset van het Italiaanse Schedoni. Deze set bestaat uit zes handgemaakte lederen koffers en tassen. De vormgeving is geïnspireerd op het interieur van de auto. De kleur en de uitvoering worden bepaald op basis van de wensen van de klant.

 

De nieuwe Mulsanne-modellen worden vanaf april bij Bentley Leusden verwacht.

 

 

Bentley Nederland

Gerelateerde artikelen