Zoek

Komt er nog wel een nieuwe Audi TT???

 

Audi quattro concept wild

 

 

 

 

 

 

 

De nieuwe Autobild heeft een Audi toekomst artikel met A1, R8, Q2 en A4, maar compleet niets over een volgende generatie TT.

De vraag is dan ook, komt er nog wel een nieuwe TT of heeft Audi een koers wijziging doorgevoerd. Volgens geruchten uit Duitsland zou de introductie van de nieuwe TT 6-maanden zijn uit gesteld, is uitstel in dat geval geen afstel.

Er was binnen Audi toch grote verdeeldheid hoe de nieuwe TT er uit moest gaan zien. Is de zwarte TT test mule een techniek tester voor de productie versie van de “Audi quattro Concept” op MQB platform. Ook de verkoop cijfers van minder dan 30.000 per jaar (2011) (1/3 Roadsters) is niet extreem hoog en zullen in 2012 nog wel verder afgenomen zijn.

Een nieuwe Audi quattro zou een mooie vervanger zijn voor in het TT segment, als nieuwe tegenstander voor Auto’s als de Cayman, Z4 en SLK.

1 gedachte over “Komt er nog wel een nieuwe Audi TT???”

  1. Het is opvallend dat de laatste 6 maanden er geen van de Duitse auto magazines een Audi TT artikel heeft in hun kijk op de Audi modellen toekomst.
    Dat geeft toch wat te vragen, het is op zijn aller minst vreemd te noemen zo kort voor de aannemelijke vervanging van de TT Mk2.
    Met die 6-maanden uitstel kan je alleen maar het ergste vermoeden na mijn mening.
    Alles wees op een introductie op de IAA Frankfurt eind van het jaar en een showroom debut in het eerste kwartaal van 2014.
    6-maanden uitstel doet toch vermoeden dat de stekker er uit gaat of dat er nog eerst een Concept getoond gaat worden om de design rivhting te pijlen.

Reacties zijn gesloten.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen