De Audi Q3 Offroad Edition

q3_offroad_704_x_214

 

 

 

 

 

 

De Audi Q3 Offroad Edition ziet zijn krachtige lijnen nog eens extra benadrukt dankzij tal van stoere outdoor-accenten. Het klantvoordeel is met 47% al net zo uitgesproken.

De Audi Q3 is per direct leverbaar als stoere Offroad Edition. U herkent hem meteen, want de toch al krachtige lijnen van de Audi Q3 worden geaccentueerd door middel van tal van imposante offroad-kenmerken. Zo wordt de bumper aan voor- en achterzijde onderbroken door een roestvrijstalen bodemplaatbescherming, krijgen de wielen 19-inch dubbelspaaks velgen in offroad-design mee en zijn de verticale spijlen van de grille verchroomd.

 

De offroad-details komen op nog meer plaatsen terug. Ook de portierlijsten en spatbordranden zijn uitgevoerd in offroad-design. Als finishing touch contrasteren de blanke raamlijsten en dakrails met de metallic lak. En gaat u even offroad? Met de koplampreinigingsinstallatie is uw verlichting zo weer schoon.

 

De Audi Q3 Pro Line Offroad Edition is leverbaar vanaf 43.600 euro. Dat betekent dat de pakketprijs slechts 3.450 euro bedraagt, waarmee het klantvoordeel oploopt tot 47%.

 

De Audi Q3 Offroad Edition bestaat uit de volgende items:

 

Offroadpakket bestaande uit:

 

bumpers, portierlijsten en spatbordranden in offroad-design

roestvrijstalen design bodemplaatbescherming in de voor- en acherbumper

grille met verchroomde verticale spijlen

Lichtmetalen velgen 19″ 5-dubbelspaak-offroad design

Blanke raamlijsten

Blanke dakrails

Koplmapen reinigingsinstallatie

Metallic lak

 

Audi Nederland

Gerelateerde artikelen