AudiBlog.nl

Audi V3

audi-a3-vario-rcd-3070963263888385032

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In navolging van de hatchback de Sportback, Limousine en Cabriolet, komt er een 5e model bij. De Audi V3 een 7 zits sportieve variabele wagen.
De wagen wordt gebouwd op de A3 basis met een dwars geplaatste motor, zodat er veel binnen ruimte is te behalen.

Audi’s compacte klasse is gebaseerd op het modulaire dwarse (MQB) platform.  Voor de V3 wil Audi de wielbasis te verlengen met 24 centimeter tot 2,64 meter. De lengte van het voertuig zal naar verwachting groeien tot 4,66 meter. Zo zou de Audi  V3 vier centimeter korter zijn dan een huidige Audi A4.

 

Vóór de eerste eigen busje. Dat zei Wolfgang Dürheimer, het Engels tijdschrift “Auto Express”, zij het indirect. De Audi development manager bevestigde dat er “ruimte voor rationele gezinsauto’s” is te geven – maar alleen in de beroemde Audi design.

Via: Motor-Talk

Foto is een impressie, de werkelijkheid zal anders zijn!

 


Gerelateerd nieuws