AudiBlog.nl

Audi op de IAA 2013 van 12 tot 22 september

1400x438_messegbaeude_iaa_2013

 

 

 

 

 

Van de week begint de IAA 2013 in Frankfurt van 12 tot 22 september.
Audi pakt daar weer groots uit met een eigen prachtige stand.

In het Audi-paviljoen zien bezoekers wolkenkrabbers en zelfs complete stadsdelen ontspruiten aan het plafond. Deze ‘hangende’ steden nodigen uit om de toekomst van de stadse mobiliteit en Audi’s technologische innovaties daarvoor te ontdekken én te ervaren.

Het Audi-paviljoen op de IAA bevindt zich op het centraal gelegen open gedeelte van het tentoonstellingscomplex. De kubusvorm van het Audi-paviljoen is minimalistisch en door het vier meter hoge voetstuk met spiegelglas lijkt het paviljoen te zweven.

Op de stands vindt je de:

Audi A3 Cabriolet
Audi A8 facelift
Audi sport quattro concept

En natuurlijk alle andere modellen, zoals ook de nieuwe A3 Limousine die nog niet iedereen heeft gezien.

Stad komt tot leven

In het interieur komen door middel van speciale projectietechnieken en in totaal 11,2 miljoen LED’s de ‘hangende steden’ en diverse stadse scenario’s tot leven. Deze worden gereflecteerd tegen de plafonds door spiegelende oppervlakken op de grond . Zo wordt een duidelijke link gelegd met de tentoongestelde auto’s. Bovendien kunnen bezoekers op deze manier telkens nieuwe perspectieven over de toekomst van (stadse) mobiliteit ervaren.

 

Audi-paviljoen in cijfers

Met de bouw van het Audi-paviljoen is halverwege juli al begonnen. De totale vloeroppervlakte bedraagt 3.400 m2. In het paviljoen is 2.300 m2 aan spiegelende oppervlakken terug te vinden en is 150 km aan kabels verwerkt. Er worden 28 auto’s tentoongesteld. Luca de Meo, verantwoordelijk voor Sales bij Audi AG over het unieke paviljoen: “We zetten de verwachting van bezoekers op de kop en zo zorgen we voor een ‘wow-effect’. Uiteraard komen in dit paviljoen typische Audi-kenmerken sterk naar voren: vooruitstrevend design en toptechnologie.”

 

 

 

 

 


Gerelateerd nieuws