AudiBlog.nl

Bentley Home presenteert nieuwe meubelcollectie

Mail-bijlage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

• Interieurs Bentley-modellen dienen als inspiratie

• Uitgebreide collectie met sofa’s, stoelen, tafels, cabinetkasten en een bed

De nieuw gelanceerde Bentley Home collectie is geïnspireerd op het befaamde vakmanschap en de verfijnde materialen die in de interieurs van alle Bentley-modellen zijn terug te vinden. De collectie verenigt alle kwaliteiten van Bentley op het gebied van vakmanschap, erfgoed en traditie, exclusiviteit en stijl, aangevuld met het prachtige design van één van Europa’s meest vooraanstaande meubelontwerpers.De exclusieve Bentley Home collectie combineert traditionele designelementen met moderne lijnen, comfort, luxe en hoogwaardige kwaliteit. De meubelserie appelleert aan het elan van de Bentley-rijder via elementen die de onmiskenbare kwaliteit en aandacht voor details weerspiegelen, eigenschappen waar het merk Bentley groot mee is geworden.

Mail-bijlage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De uitgebreide selectie vernissoorten waaruit kopers van Bentley-modellen kunnen kiezen is eveneens beschikbaar voor de meeste meubelstukken uit de Bentley Home collectie. Het zitcomfort weerspiegelt tegelijkertijd het luxeniveau dat zo kenmerkend is voor Bentley en dat het merk uniek in zijn klasse maakt.
Mail-bijlage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Bentley Home collectie bestaat uit de volgende items:

Richmond zitmeubels

Een elegante en gedistingeerde serie zitmeubels, waaronder sofa’s, chaise longues en fauteuils.

 

Madeley & Kendal tafels en stoelen

Een grote ovalen of ronde vergadertafel met verfijnde Kendal-stoelen afgewerkt met leer en het Bentley-embleem dat desgewenst op de rugleuning kan worden geborduurd. Een trapeziumvormige tafel van gebogen houten panelen met hoeken die met een handvervaardigde ledercoating zijn afgewerkt. De poten zijn opgetrokken uit staal met een gun-metal afwerking.

Mail-bijlage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sherbourne & Kingsbridge kasten

Hoge en lage kabinetkasten met leercoating en geverniste fronts; tevens te voorzien van glad of gestructureerd leer. De handgrepen en poten zijn eveneens van staal in een bijpassende gun-metal grijze kleur.

 

Harlow tafel

Een moderne koffietafel met een stalen structuur in gun-metal grijs. Het oppervlak is gemaakt van onyx of een leercoating.

Mail-bijlage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Canterbury bed

Het bed wordt gekarakteriseerd door een imposant hoofdeinde, naar wens in leer of stof uitgevoerd. De vormen zijn zacht en in harmonie met het moderne, informele design. De sprei, Fibra di Legno®, is gemaakt van een speciaal soort stof die vervaardigd uit houtpulp. Die combinatie zorgt voor een zachtheid en souplesse die de luxueuze uitstraling van het bed nog verder versterken.

 

Meer informatie over de Bentley Home collectie is beschikbaar op de website van Luxury Living.

 

Bentley Nederland

 


Gerelateerd nieuws