AudiBlog.nl

Audi A3 g-tron eind november bestelbaar en 14% bijtelling

704x214_atr_11_highres

 

 

 

 

 

De Audi A3 Sportback g-tron. Het eerste productiemodel van Audi op weg naar CO2-neutraal rijden met een ruime actieradius. Dankzij het gebruik van aardgas (aan de pomp CNG geheten, wat staat voor compressed natural gas), gaat er minder CO2 de lucht in. Van de totale actieradius van meer dan 1.200 kilometer zijn er circa 320 puur op aardgas te rijden. Dit vertegenwoordigt een CO2-emissie van 88 g/km (op CNG). En door Groengas te tanken, dat is gemaakt van Nederlandse biomassa, is de CO2-productie nog lager, terwijl de actieradius gelijk blijft.

De Audi A3 Sportback g-tron is bestelbaar vanaf eind november. De richtprijs bedraagt € 28.900,-. Op basis van de op dit moment beschikbare informatie zal de Audi A3 Sportback g-tron ook in 2014 in de 14% bijtellingscategorie vallen.

Op de hoogte blijven van g-tron?

 

Schrijf u dan hier in voor de special Audi tron technologie nieuwsbrief.

 

Audi Nederland

 


Gerelateerd nieuws