AudiBlog.nl

Porsche altijd onder handbereik dankzij slimme dealer app

Dealer-app-iPhone-iPad_640

 

 

 

 

 

 

 

Nieuw voor iPhone, iPad en iPod Touch: de Porsche dealer app. Deze handige applicatie, brengt Porsche letterlijk onder handbereik – voor iedereen. Om te beginnen is het mogelijk om de complete landelijke voorraad van nieuwe en gebruikte Porsche modellen te ontdekken. Porsche eigenaren kunnen eenvoudig contact opnemen met hun eigen dealer voor bijvoorbeeld het maken van een serviceafspraak. En omdat ‘beleving’ een belangrijk Porsche kenmerk is, biedt de app ook toegang tot onder meer nieuws, sounds, en social media updates van het merk.

De Porsche dealer app is speciaal toegespitst op de Nederlandse markt. Bestaande en potentiële klanten hebben via deze app alle nieuwe én gebruikte Porsche modellen van Nederland onder handbereik. Van elk model zijn de basisspecificaties, de prijs, afbeeldingen en de brochure in pdf-download beschikbaar. Uiteraard is het mogelijk om specifiek op model te zoeken of het aanbod van een bepaalde dealer te bekijken. Zoekopdrachten zijn verder te verfijnen door bijvoorbeeld grenzen te stellen aan aanschafprijs, kilometrage en bouwjaar en/of door een bepaalde exterieurkleur aan te geven. Heel handig daarbij is de ‘contact-knop’ die het mogelijk maakt om direct contact op te nemen met de dealer die de auto te koop aanbiedt.

 

Contact – als het nodig is

Bestaande Porsche klanten kunnen via de app hun eigen Porsche Centrum selecteren. Ze hebben dan toegang tot het complete teamoverzicht én hun contactpersonen. Zo wordt het op elk gewenst moment en waar dan ook met één druk op de knop mogelijk om bijvoorbeeld een afspraak te maken voor een servicebeurt. Ook buiten de landsgrenzen bewijst de app goede diensten: de internationale contactgegevens van Porsche Assistance (24-uurs hulpverlening bij pech en ongevallen) zijn eveneens opgenomen. Indien nodig volstaat ook hier één druk op de knop voor snel én adequaat contact.

 

Pure beleving

Naast volop gebruiksgemak biedt de Porsche dealer app ook echte merkbeleving. Zo is het laatste Porsche dealernieuws altijd beschikbaar. Daarnaast is er een sectie Porsche sounds. Ook wijst de app de weg naar andere interessante Porsche apps én Porsche social media-kanalen (YouTube, Facebook en Twitter).

De Porsche dealer app is gratis te downloaden in de App Store en te vinden via: www.porsche.nl/dealerapp.

 

Porsche Nederland

 


Gerelateerd nieuws