AudiBlog.nl

Anti-slipcursus aanbieding van Safety Experience Center via AudiBlog.nl

Voorkom een ongeval met deze anti-slip cursus!

Via AudiBlog krijgt u een anti-slip cursus aanbieding voor de tweede persoon gratis en daarnaast krijgt u nu ook een gratis VIP catering pakket ter waarde van € 9,95. U betaalt nu dus slechts €129,- voor deze spannende anti slipcursus voor 2 personen! (de actie loopt t/m eind november 2014)
Een leuke cursus aanbieding voor jong en oud.

Direct aanmelden

anti-slip cursus aanbieding

Wat houd de anti-slip cursus in:
U leert veilig uitwijkmanoeuvres uit te voeren tijdens een noodstopsituatie. U doet ervaring op met onderstuur (voorwielslip) en overstuur (achterwielslip). U leert in een te snel genomen bocht weer de controle over uw auto te krijgen. U wordt begeleid door de beste instructeurs van Nederland.

Theorietraining
– Waarneming versus het ontstaan van een ongeval
– Verkeersinzicht en voertuigkennis
– Gevaarherkenning
– Het Nieuwe Rijden (online)

De theorietraining is ontwikkeld in samenwerking met TNO Human Factors.

Praktijktraining
Algemene voertuigbeheersing
Veelzijdige oefeningen met bijzondere aandacht voor het (preventieve) belang van een goede stuurhouding en goed ontwikkelde kijktechniek. Na deze training heeft u meer controle over uw voertuig.

Rem- en uitwijkoefeningen
U ervaart wat er met een voertuig gebeurt in een rem- en uitwijksituatie. U leert zo optimaal mogelijk gebruik te maken van de remcapaciteit van het voertuig. Uw remweg zal na deze training aanzienlijk korter zijn.
Over- en onderstuurtraining
Een confrontatie met over- en onderstuursituaties. U leert de beperkingen en risico’s goed in te schatten. U leert technieken aan om controleverlies in bochten te voorkomen.

Bij deze oefeningen maakt u gebruik van de voertuigen die door het Safety Experience Center beschikbaar worden gesteld.

Trainingslocatie
De bouw en het ontwerp van de trainingsbanen in combinatie met de vernieuwende trainingsmethodiek maken het Safety Experience Center als verkeersveiligheidcentrum uniek in Nederland. Het Safety Experience Center heeft vijf trainingsbanen en een 1900 meter lang trainingsparcours waarop die omstandigheden gesimuleerd worden, die in de dagelijkse praktijk vaak de aanleiding vormen tot een ongeval.

Direct aanmelden

secsafetyexperiencecenter-2


Gerelateerd nieuws