AudiBlog.nl

Donkervoort breidt wederom uit door aanstelling nieuw servicepunt in Zwitserland

IMG_2015-03-24-Donkervoort-Servicepunt-in-CH-1140x760

De groei van Donkervoort binnen Europa zet zich voort. Na de opening van een gloednieuwe – eigen – vestiging in Duitsland vorig jaar, breidt Donkervoort haar netwerk dit jaar uit naar Zwitserland middels een nieuw samenwerkingsverband. Garage Jörg AG, gelegen nabij de stad Zürich, zal vanaf april 2015 als officieel Donkervoort Servicepunt worden aangesteld. Donkervoort hoopt hiermee de Zwitserse markt, waarin het merk sinds 1983 actief is, verder uit te kunnen breiden en bestaande Donkervoort klanten in het land nog beter te kunnen voorzien in service en ondersteuning.

Garage Jörg AG
Garage Jörg is, gelijk aan Donkervoort, een familiebedrijf. Het bedrijf wordt gerund door broers Paul en Markus Jörg en heeft in de afgelopen jaren een uitstekende reputatie opgebouwd als officieel Toyota dealer. Markus is daarnaast actief Historic Grand Prix-coureur, waarbij hij niet zonder succes racet met historische – lichtgewicht – sportwagens. Het was de liefde voor lichtgewicht auto’s dat Donkervoort en Garage Jörg met elkaar in contact bracht.

Garage Jörg zal als Donkervoort Servicepunt voorzien in het onderhoud en service van Donkervoorts en verzorgt daarnaast een eerste introductie voor geïnteresseerden in een (nieuwe of gebruikte) Donkervoort. Garage Jörg heeft bovendien permanent een Donkervoort D8 GTO in de showroom, ten behoeve van een eerste kennismaking en/of proefritten. Vanzelfsprekend worden al deze activiteiten in nauwe samenwerking met en met ondersteuning door Donkervoort Automobielen uitgevoerd.

Denis Donkervoort
De wederzijdse passie voor techniek en de uiterst nette bedrijfsruimte en het gekwalificeerde personeel van Garage Jörg zorgde bij ons voor ‘het juiste gevoel’ voor deze samenwerking. Wij zijn erg blij met deze uitbreiding van ons service netwerk en kijken uit naar een lange en voorspoedige samenwerking. We hopen op een mooie groei van onze Zwitserse klantenkring!

Head of Sales – Donkervoort Automobielen

Paul Jörg
Mijn team en ik hebben ongelofelijk veel zin om zo’n fantastisch en emotioneel automerk te vertegenwoordigen en kijken uit naar een lange en vruchtbare relatie met de familie en het team van Donkervoort . We verheugen ons erop om ons steentje bij te dragen aan de verdere kennismaking van Zwitserland met deze prachtige auto’s.

Head of Sales – Garage Jörg

Bron: Donkervoort


Gerelateerd nieuws