AudiBlog.nl

Audi Q7 interieur

IMG_9098

Virtueel en volmaakt. Het interieur van de nieuwe Audi Q7 met een 12,3 kleurenscherm. En met mogelijkheid om zelf tegen meer prijs Ambienteverlichting erbij te bestellen voor nog meer sfeer te creëren in het interieur licht. De bediening ervan gaat via het MMI systeem.

IMG_9099

Dingen moeten niet onnodig ingewikkeld zijn. Daarom is de nieuwe Audi Q7 er ook met de Audi virtual cockpit, een intuïtief te begrijpen instrumentenpaneel dat alle informatie op een haarscherp 12,3-inch display aan de bestuurder toont.

Het nieuwe 3D audiosysteem van Bang & Olufsen klinkt indrukwekkend goed, waardoor het lijkt of een compleet symfonieorkest meereist.

IMG_9100

Verder zijn er qua uitrusting voor de Q7 drie voor Audi bekende pakketten beschikbaar: Pro Line (meerprijs € 4.900), Pro Line plus (meerprijs € 10.900) en Pro Line S (meerprijs € 11.200). Het Pro Line-pakket voorziet daarbij onder meer in opties als Audi virtual cockpit (het digitale instrumentarium met 3D-weergave), MMI Navigatie plus, Parkeerhulp plus en Audi connect (dat de auto verbindt met het internet). Pro Line Plus legt de lat qua uitrusting nog een niveau hoger, terwijl een S Line-exterieur exclusief is voorbehouden aan het Pro Line S-pakket.

IMG_9101

De Audi Q7 e-tron quattro maakt verder indruk met zijn luxueuze karakter en comfort, en het ruimste interieur in deze klasse. Het uitgebalanceerde chassis, desgewenst met adaptieve luchtvering, combineert een optimaal rijcomfort met een opvallend sportieve handling. Daarnaast onderscheidt de Audi Q7 e-tron quattro zich in dit segment met de weergave en bediening van de Audi virtual cockpit en het nieuw ontwikkelde MMI-systeem.


Gerelateerd nieuws