AudiBlog.nl

Prive Lease in de lift

U heeft het vast wel al gehoord. Steeds meer mensen kiezen voor Privé Lease, ook wel Private Lease genoemd. De rol van Privé Lease in de totale markt is nog beperkt, maar kende het afgelopen jaar een enorme groei. ING liet via het Automotive Kwartaalbericht weten dat het aantal Privé Lease contracten afgelopen jaar verdubbeld is. Men verwacht dat deze markt de komende jaren nog verder zal groeien. In landen zoals Amerika en Engeland is Privé Lease al bijna de standaard, een auto kopen komt daar bijna niet meer voor. Maar wat houdt het nu precies in? We leggen het u graag uit.

Wat houdt Privé Lease nu precies in?
Autobedrijf Van den Udenhout omschrijft Privé Lease als volgt: Onbezorgd rijden voor een vast bedrag per maand, zodat u weet waar u aan toe bent. In de praktijk betekent dit dat u een voor een afgesproken periode (bijvoorbeeld 60 maanden) elke maand een vast bedrag betaalt. Voor dit bedrag is alles geregeld. U betaalt slechts nog de brandstof. Is deze termijn afgelopen, dan kunt u ervoor kiezen om een nieuw contract aan te gaan voor een nieuwe auto met de dan gewenste looptijd of de auto overnemen. Het is te vergelijken met uw mobiele telefoon abonnement!

Hoe is het maandbedrag opgebouwd?
Het uiteindelijke maandbedrag is inclusief: afschrijving, rente, wegenbelasting, All-Risk verzekering, reparaties, onderhoud en banden. U betaalt verder alleen nog voor de brandstof. Deze is niet inbegrepen in het maandbedrag.

Waarom zou u kiezen voor Prive Lease?
De meeste mensen krijgen vaker te maken met verandering. Denk aan wisselingen op het gebied van werk en de groei van flexwerkers en zzp’ ers. Het voordeel van Privé Lease is dat u van te voren precies weet wat u per maand kwijt bent. U heeft geen groot aankoopbedrag nodig én er zijn geen verassingen achteraf. Een fijne zekerheid!

Het is bijvoorbeeld mogelijk om een Audi A1 Admired privé te leasen vanaf € 375,- per maand.

Meer informatie: http://www.udenhoutprivelease.nl


Gerelateerd nieuws