Zoek

Akrapovič uitlaatsysteem voor de Lamborghini Huracán LP 610-4 Coupe/Spyder

bd15 AKR lamborghini huracan-1040

Akrapovič heeft een uitlaatsysteem voor de Lamborghini Huracán LP 610-4 Coupe/Spyder klaar liggen voor je wagen.
De nieuwe Lamborghini Huracán wordt reeds nu, nauwelijks een jaar na zijn introductie, geprezen als allerbeste Lamborghini aller tijden. En dat is gezien de vele extreme Lamborghini’s van de afgelopen decennia – steeds het absolute summum binnen de supercar-league van de autowereld – een uniek feit.

Podiumplekken
De dynamische capaciteiten van de Huracán behelzen veel meer dan alleen acceleratie- en topsnelheden. De auto is van meet af aan opgezet als een supersportmachine die zonder echte aanpassingen, zo vanuit de showroom, in staat zou moeten zijn tot raceprestaties. En …podiumplekken. Overigens kondigde de fabriek deze maand aan ook echte raceversies van de Huracán te zullen produceren.

2

Agressief en explosief
Akrapovič ontwikkelde voor de Huracán in diezelfde geest een uit de speciale Akrapovič-titaniumlegering vervaardigd slip-on line uitlaatsysteem. Het versterkt niet alleen het uniek-agressieve V10-geluid van deze Lamborghini, maar draagt met zijn op specifieke plekken grotere buisdiameters ook bij aan een zowel explosievere vermogensopbouw als vrijere gas-flow. Dusdanig, dat er een vermogenswinst van 14,7 kW (20 paardenkrachten) en 21 Newtonmeters optreedt. En over racerij gesproken: er is ook een gewichtsbesparing van 21 kilogram bereikt. En dat is gezien het middenmotorconcept een qua gewichtsverdeling en belasting van de achterwielsuspensies minstens zo begerenswaardig effect.

bd15 AKR lamborghini huracan-1062

Prijs en overige informatie
De consumentenprijs voor het Akrapovič Slip-on line uitlaatsysteem voor de Lamborghini Huracán bedraagt 9.680 euro (weliswaar inclusief BTW, maar exclusief montage)

E-mail: info@gpproducts.eu

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen