Zoek

Nieuw jaar, nieuwe auto

01-Audi-A6-Limousine-2_0-TFSI-S-tronic-quattroAan het begin van elk jaar stellen veel mensen een soort bucketlist samen van doelen waarmee zij zich in dit jaar bezig houden. Inmiddels is het jaar een dikke 2 maanden oud en is het tijd om de bucketlist nog eens door te nemen. Een van jouw doelen was om dit jaar een nieuwe auto aan te schaffen. Is het daar eigenlijk al van gekomen of rijd je nog steeds rond in je oude auto?

Een nieuwe Audi in 2016
Jaarlijks verschijnen er nieuwe modellen auto’s op de markt. Wellicht heb je al een aantal jaar gespaard voor een nieuw exemplaar, bijvoorbeeld een model van Audi en heb je nu voldoende geld om daadwerkelijk een nieuwe Audi te kopen. Maak dan een afspraak met een erkende autodealer en ga voor een proefrit in je eventuele nieuwe auto. Ga je liever voor een ander model of merk? Je bent vrij om te kiezen welke auto je wilt.

Je nieuwe aankoop financieren
Heb je geen voldoende eigen vermogen, maar wil je wel dolgraag een nieuwe auto kopen? Overweeg dan een persoonlijke lening af te sluiten om je aankoop te financieren. Als je zonder problemen aan je betalingsverplichtingen kunt voldoen, is er vaak niets aan de hand. Vaak is het ook mogelijk om een lening af te sluiten bij de dealer.

Je auto verzekeren
Is de aankoop rond? Zorg dan dat je goed verzekerd de weg opgaat. Voor een nieuwe auto is het belangrijk deze allrisk te verzekeren. Daarmee wordt niet alleen schade door anderen veroorzaakt vergoed door de verzekering, maar ook schade die je zelf hebt veroorzaakt. Een ongeluk zit tenslotte in een klein hoekje, nietwaar?

Hoeveel is je oude auto waard?

Wil je weten wat je kunt krijgen voor je huidige auto? Surf dan naar ikwilvanmijnautoaf.nl. Hier kun je je vrijwillig aanmelden en een waardebepaling van je auto opvragen. Dit doe je door een aantal relevante gegevens in te voeren. Het is een klusje van slechts 10 minuten, maar absoluut de moeite waard. Je kunt daarna je auto verkopen door hem online aan te bieden op dezelfde website waardoor je je auto binnen slechts 1 dag kwijt bent.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen