Bentley Eyewear: de bril volgens Bentley

01-Bentley-Eyewear

•High-end brillen: samenwerking tussen Bentley en Estede
•Drie collecties: ‘Conoisseurs’, ‘Grand Touring’ en ‘Speed 8’
•Altijd een Limited Edition: elke bril met eigen nummer
Bentley brengt onder de naam Bentley Eyewear een reeks bijzonder exclusieve (zonne)brillen op de markt. Hiervoor is het merk een samenwerking aangegaan met Estede uit Oostenrijk. Elke bril is handgemaakt en daarbij worden alleen de beste en meest edele materialen gebruikt. Er zijn drie collecties die perfect aansluiten bij de (belevings)wereld van Bentley. Elke bril wordt in gelimiteerde oplage gemaakt en is individueel genummerd.

11-Bentley-Eyewear
08-Bentley-Eyewear
03-Bentley-Eyewear

Bij Bentley Eyewear hebben klanten keuze uit monturen en zonnebrillen. Hiervoor worden materialen gebruikt die perfect bij Bentley passen, zoals goud, platina en hout en hoorn. Voor de zonnebrillen worden de beste glazen gebruikt, uiteraard bieden deze 100% UV-bescherming. Zowel de monturen als de zonnebrillen worden met de hand vervaardigd. In het ontwerp komen op subtiele wijze altijd typische Bentley-details naar voren zoals de Bentley ‘B’, de ‘Winged B’ en de herkenbare afwerking van (edel)metalen delen.

04-Bentley-Eyewear

07-Bentley-Eyewear

05-Bentley-Eyewear

09-Bentley-Eyewear

Drie collecties
Bentley Eyewear heeft drie collecties: ‘Conoisseurs’, ‘Grand Touring’ en ‘Speed 8’. Elke lijn bestaat uit diverse modellen en heeft een eigen signatuur: van klassiek via eigentijds tot en met sportief. De brillen hebben met elkaar gemeen dat ze optimaal draagcomfort bieden en dat ze in gelimiteerde oplage worden vervaardigd. Elke bril heeft dank ook een uniek serienummer. De monturen en zonnebrillen van Bentley Eyewear worden geleverd in een exclusieve lederen beschermhoes. Ook deze sluit perfect aan bij de stijl en sfeer van Bentley.
De monturen en zonnebrillen van Bentley Eyewear zijn verkrijgbaar via de officiële Nederlandse Bentley-vestigingen in Leusden, Amsterdam en Maastricht.

06-Bentley-Eyewear

Bentley Nederland

Gerelateerde artikelen