Zoek

Sportief en representatief: Lease Editions Audi A3, A4 en A6

800_a3sportback-leaseedition

•Voordeel oplopend tot bijna € 5.300
•Veel Lease Editions vanaf 21% bijtelling
•S line-pakket tijdelijk extra aantrekkelijk

In het leasesegment is Audi al decennialang een vaste waarde, met modellen die zich onderscheiden door stijl, een hoogwaardige afwerking en een hoge restwaarde. Dat zakelijk verantwoord uitstekend samengaat met sportiviteit en een gunstige bijtelling, bewijst Audi nu met de Lease Editions voor de Audi A3 Sportback, de Audi A4 en Audi A6.

Met de A3 Sportback Lease Edition, de A4 Lease Edition en A6 Lease Edition zorgt Audi voor een aantrekkelijk aanbod tegen een gunstige prijs, met een complete uitrusting waarin sportiviteit overduidelijk de boventoon voert. Bij zakelijk gebruik profiteren alle versies van de Audi A3 Sportback Lease Edition van het gunstige bijtellingstarief van 21%. Ook een aantal varianten van de Audi A4 Lease Edition komt voor deze bijtellingscategorie in aanmerking.

Audi A3 Sportback Lease Edition
De sportieve inborst van de Audi A3 Sportback Lease Edition komt zowel in esthetisch als technisch opzicht tot uiting. Deze uitvoering is bijvoorbeeld te herkennen aan de Singleframe grille met sportdiffuser achter, verchroomde uitlaatsierstukken, LED-koplampen, aluminium instaplijsten, aluminium dashboardaccenten en sportstoelen. Technisch wordt die sportieve uitrusting versterkt door het sportonderstel en het Audi drive select rijkeuzeprogramma. Andere standaardfeatures binnen de omvangrijke standaarduitrusting van de A3 Sportback Lease Edition zijn onder andere MMI navigatie, een bestuurderinformatiesysteem in kleur, parkeerhulp achter en automatische snelheidsregeling.

Voor de aandrijving biedt de Audi A3 Sportback Lease Edition keuze uit een 1.0 TFSI turbo benzinemotor met 85 kW/116 pk en een 1.6 TDI diesel met 81 kW/110 pk. Beide motoren zijn optioneel bestelbaar in combinatie met de 7-traps S tronic automaat met dubbele koppeling.

Prijzen van de Audi A3 Sportback Lease Edition beginnen bij € 29.990* (1.0 TFSI). Als 1.6 TDI diesel is hij er vanaf € 32.990*. Het totale voordeel op deze Lease Edition kan oplopen tot bijna € 3.000.

800_a4limousineleaseedition

Audi A4 Lease Edition
De Audi A4 Lease Edition volgt de sportieve lijn van de A3 Sportback. Voorbeelden zijn luchtinlaten in donker-chroom, een sportdiffusor achter, chromen uitlaatsierstukken, blanke raamlijsten, 17” lichtmetalen velgen, een multifunctioneel lederen sportstuur, sportstoelen en Audi hold assist. Andere highlights zijn comfortairconditioning, MMI navigatie, een bestuurdersinformatiesysteem in kleur, Audi connect noodoproep & service, Audi parking system achter, cruise control met snelheidsbegrenzer, een licht-/regensensor, LED-koplampen inclusief LED-achterlichten en diefstalalarm. Al met al bedraagt het maximale consumentenvoordeel op deze uitvoering € 2.580.

Motorisch is de Audi A4 Lease Edition – die zowel als Limousine als Avant leverbaar is – er naar wens met een 110 kW/150 pk sterke 1.4 TFSI turbo benzinemotor of de 2.0 TDI diesel met 90 kW/122 pk. Beide motoren zijn optioneel te koppelen aan de 7-traps S tronic met dubbele koppeling.

De Audi A4 (1.4 TFSI) Lease Edition is als Limousine leverbaar vanaf € 38.990*, de dieseluitvoering – inclusief slechts 21% bijtelling voor zowel de handgeschakelde versie als de S tronic automaat – begint bij € 41.990*. De meerprijs voor de extra ruime Avant bedraagt € 2.300.

800_a6limousineleaseedition

Audi A6 Lease Edition
Met de Audi A6 Lease Edition zet Audi eveneens in op sportiviteit, getuige de omvangrijke uitrusting waarin sportieve accessoires de boventoon voeren. Te denken valt ondermeer aan standaard S line, een S line exterieur en armleuningen uitgevoerd in leer. Andere herkenbare Lease Edition-elementen zijn MMI navigatie plus, automatische airco met 4 zones, LED-koplampen, Audi parkeerhulp plus, diefstalalarm, Ambienteverlichting, Audi connect en een multifunctioneel stuur.

Voor de aandrijving biedt de A6 Lease Edition keus uit een 1.8 TFSI benzinemotor met 140 kW/190 pk of een 2.0 TDI diesel, met 110 kW/150 pk of 140 kW/190 pk. Een 7-traps S tronic automaat met dubbele koppeling is in alle gevallen standaard.

Als Limousine is de Audi A6 Lease Edition er vanaf € 54.490* (2.0 TDI 110 kW/150 pk), de vanafprijs van de 1.8 TFSI ligt daar € 500 boven. De Audi A6 Avant Lease Edition is er vanaf € 57.490* (2.0 TDI 110 kW/150 pk).

Audi S line: stijlvol én bereikbaar
Sportiviteit en stijl worden bij Audi maximaal aangezet met de aantrekkelijke S line-pakketten, die de Audi A3 Sportback Lease Edition en Audi A4 Lease Edition echt helemaal af maken. Kenmerkende S line-features zijn bijvoorbeeld de sportief gestylde bumpers, bredere dorpels, aluminium instaplijsten, speciale bekleding, geperforeerd leer voor het stuur en de versnellingspook, en S line-emblemen die zowel uiterlijk als in het interieur op subtiele wijze terugkomen. Tijdelijk maakt Audi S line voor de Lease Editions extra bereikbaar door deze aantrekkelijke optiepakketten nu met 50 procent voordeel te leveren.

* In dit bericht vermelde prijzen zijn consumentenadviesprijzen inclusief BPM/BTW, exclusief (advies)kosten rijklaarmaken.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen