AudiBlog.nl

Audi A5 Coupé Launch Edition

1920x1080_AA5_161002

Audi viert de marktintroductie van de nieuwe A5 Coupé met de zeer compleet uitgevoerde Audi A5 Coupé Launch Edition.

De A5 Launch Edition is standaard voorzien van aantrekkelijke opties. De consumentenadviesprijs van  € 55.210,00* betekent een prijsvoordeel van bijna € 4.000. De oplage van deze speciale uitvoering is gelimiteerd.

Sportief en vernieuwend

De Audi A5 Coupé verenigt sportiviteit met elegantie. De exclusieve Launch Edition versterkt het sportieve karakter door de line ‘sport’ als uitgangspunt te nemen en daar de riante uitrusting van Pro Line S aan toe te voegen. Dit betekent dat onder meer sportstoelen vóór, comfortairconditioning, een diefstalalarm, LED-koplampen, S line en S line exterieur aanwezig zijn. Aan de buitenkant vervolmaken de fraaie 19-inch lichtmetalen velgen met 255/35 R19-banden het beeld. Binnenin is topklasse hightech aanwezig in de vorm van MMI navigatie plus, de Audi virtual cockpit, toegang tot Audi connect-diensten en het Audi sound system met tien luidsprekers en zeskanaals versterker. Met de ambiente- en contourverlichting uit het lichtpakket is de interieurverlichting configureerbaar.

Om de komst van de nieuwe Audi A5 Coupé te vieren introduceren we de Launch Edition. Zeer rijk uitgerust, met onder meer:
– Pro Line S
– 19“ lichtmetalen velgen
– MMI navigatie plus
– Audi Connect diensten (3 jaar)
– Audi virtual cockpit
Stel hem nu nog verder samen zoals jij wil in de Audi Car Configurator: http://bit.ly/A5LaunchEdition


Gerelateerd nieuws