AudiBlog.nl

Audi e-tron Sportback concept schrijf je nu in

Charged with excitement
De wereld verandert en mobiliteit ook. Laat u inspireren door de duurzame mobiliteit van morgen. Dankzij e-tron spreekt modern autorijden tot de verbeelding. Geniet van spannende designs, een indrukwekkende rijbeleving en vernieuwende technologieën. Het draait allemaal om vrijwel onbeperkte vrijheid. e-tron staat voortdurend onder spanning. Dat belooft wat voor de toekomst. Maak deel uit van onze evolutie en ontdek e-tron tijdens Auto Shanghai, inclusief de Audi e-tron Sportback concept.


De Audi e-tron Sportback concept levert 320 kW (370 kW met boost). Hij heeft een elektromotor voorin en twee achterin. Daarmee komt hij ongeveer 500 kilometer ver.

Charged with comfort
De Audi e-tron Sportback concept combineert elektrisch rijden met dagelijks gebruiksgemak. Hij levert een vermogen van 320 kW (met boost zelfs 370 kW) en accelereert in 4,5 seconden van 0 naar 100 km/h. Deze prestaties gaan samen met een hoog comfortniveau en een actieradius van 500 kilometer. Kortom, een auto die zich er uitstekend voor leent om als hoofdauto te dienen.

De e-tron visie is inspirerend en dat is te zien. De Audi e-tron Sportback concept is een absolute beauty met sportieve lijnen, grote oppervlakken en een slanke achterkant. Opvallende details zijn de verlichte ringen en camera’s op de plek van de buitenspiegels. Hij oogt krachtig en elegant. Heel bijzonder is de interieurafwerking met een innovatief oplichtende lak, die voor een spannend accent zorgt.

Charged with design
De verlichting van de Audi e-tron Sportback concept schijnt een licht op de dynamische en intelligente toekomst van Audi. In de toekomst kunnen de koplampen met onder meer digitale animaties voor een beduidend gedetailleerdere weergave voor achteropkomend verkeer zorgen. Ook zullen de lampen in staat zijn om veiligheidsverhogende informatie op de weg te projecteren, door bijvoorbeeld afremmen te benadrukken en de knipperlichtweergave op het asfalt voort te zetten.

De tijd is rijp voor duurzame mobiliteit

De koers die Audi heeft ingezet met alternatieve aandrijftechnologieën houdt in dat we een prachtige tijd tegemoet gaan zonder compromissen. Met e-tron is elektrisch rijplezier vanzelfsprekend. De Audi e-tron Sportback concept laat zien hoe veelbelovend een full-electric auto is. Nu al levert Audi aantrekkelijke auto’s met hybridepower. Zo is er de Audi Q7 e-tron quattro, de eerste plug-in hybride met quattro. Deze SUV is voor zijn klasse heel efficiënt en heeft een behoorlijke elektrische actieradius. Ook de Audi A3 Sportback e-tron combineert de pluspunten van een elektromotor met de voordelen van een verbrandingsmotor. De krachtige viercilinder helpt de A3 aan een ruime actieradius en maakt hem zo geschikt voor veelzijdig gebruik.

Audi e-tron Sportback concept schrijf je hier nu in.


Gerelateerd nieuws