Aankoop tweedehands Audi

Audi is enorm populair op de tweedehands automarkt. Op Marktplaats of Gaspedaal groeit het aanbod met de dag. Er staan nu al meer dan 10 duizend Audi occasions op internet klaar om verkocht te worden. Met zo veel aanbod is er bijna altijd wel een Audi die matcht aan jouw wensenlijst.

Tegenwoordig is het mogelijk om veel te weten te komen van de auto zonder het voertuig te bezichtigen. Via enkel het kenteken van de Audi kunnen allerlei handige gegevens opgevraagd worden. Zo kan er vooraf al nagegaan worden of er aandachtspunten zijn voordat de auto bekeken wordt. Denk aan: is er schade geweest? Voor welke prijzen stond de Audi op internet te koop? Is het een gestolen voertuig? of klopt de KM stand? Allemaal vragen waar vooraf al antwoord opgegeven kan worden.

Wij van AudiBlog hebben nu een handige site gevonden waar gratis gegevens opgehaald kunnen worden. Oprecht de grootste kenteken gegevenssite van Nederland. Gemiddeld komt een Audi 8 keer op marktplaats te koop. Deze prijzen, KM standen en foto’s van het voertuig worden tegenwoordig allemaal opgeslagen en inzichtelijk gemaakt. Bekijk online wat de KM standen waren en wat de vraagprijs was van de auto. Ook wordt bijgehouden wat de APK aandachtspunten zijn van elke Audi. Op de website van KentekenCheck.nl is het allemaal gratis te bekijken in een handig rapport.

We hebben van te voren al flink wat Audi kentekens door de check gedaan. Fascinerend. Bijvoorbeeld het kenteken: 96-LV-LT, dit kenteken is van een A2. Niet mijn favoriete auto, maar dat blijkt als we het kenteken door de kentekencheck halen. Overmatige olielekkage, remslang misvormd en al enige tijd op internet te koop. Verder was er een Audi S8 die als schadeauto op internet stond en vervolgens op Marktplaats verscheen.

Controleer alle Audi’s voortaan eerst online via de kenteken check.

Bekijk hier de site: kentekencheck.nl

Gerelateerde artikelen