AudiBlog.nl

De geheime, witte Porsche collectie

In de hyperactieve / hypercompetitieve Porsche wereld kan het lijken alsof er niets echt nieuw is onder de zon – geen auto onontdekt, geen verzameling zo obscuur dat ze onbekend is, en geen verzamelthema onontgonnen. Dat gezegd hebbende, is het lopen naar een van de grootste en meest geheimzinnige Porsche collecties ter wereld een surreëel genoeg ervaring, tot het besef komt dat bijna alles in de collectie wit is. Het is misschien de visie van het ideale latere leven in de Porsche: de auto’s zijn wit, het gebouw is wit, de muren zijn wit, de vloeren zijn wit, het meubilair is wit. Als je langs de voordeur loopt krijg je twee opties: draag sokken of bedek je schoenen in beschermende laarsjes (natuurlijk wit). Je zult ook je mobiele telefoon in een emmer moeten laten vallen tot je weggaat; die is trouwens ook wit.Gerelateerd nieuws