AudiBlog.nl

De voordelen van een privéchauffeur

Waar een privéchauffeur voor velen onbetaalbaar lijkt, zijn er tegenwoordig ook steeds meer andere mogelijkheden; denk bijvoorbeeld aan studentchauffeurs. Alle luxe en voordelen van een privéchauffeur, maar dan voor een betaalbaar tarief. Dat maakt het inschakelen van een privé chauffeur ineens een stuk aantrekkelijker; zowel voor jou als voor je baas. Maar wat zijn die voordelen nu ook alweer? Wij zetten alle voordelen van een privéchauffeur graag voor je op een rijtje.

1. Je handen vrij

Zeker wanneer je regelmatig een lange reis maakt kan er veel tijd verloren gaan in het verkeer. Denk aan vertragingen met het openbaar vervoer, file’s, trage wegen en ga zo maar door. Voor velen een bron van irritatie! Dat is natuurlijk het belangrijkste punt waar een privé chauffeur oplossing biedt; jij hebt je handen vrij om productief met deze tijd om te gaan. Zo kun je de presentatie nog even afronden bijvoorbeeld, een werkstuk aanpassen of andere activiteiten voorbereiden. Zo kom je niet gestresst, maar juist goed voorbereid en vol energie op het werk aan.

2. Je gedachten vrij

Naast het feit dat je jouw handen vrij hebt om nog even goed aan het werk te gaan, heb je ook je gedachten vrij. Waar je normaliter flink na moet denken over het nemen van een bepaalde afslag, het vermijden van files of het volgen van een omleiding, is dit nu niet het geval. Jouw chauffeur zorgt ervoor dat hij of zij altijd de snelste en meest voordelige route neemt. Gezien zij zich regelmatig op de weg bevinden weten ze precies waar de knelpunten zitten en hoe zij deze kunnen ontwijken.

3. Het is veilig

Het afronden van een presentatie, het beantwoorden van een mailtje of een intensief telefoongesprek; het gebeurt vaker in de auto of onderweg dan we eigenlijk zouden willen. Dit maakt dat je dus regelmatig afgeleid bent van wat er om je heen gebeurt; en dat brengt je veiligheid in gevaar. Een privé chauffeur geeft je daarentegen alle rust en mogelijkheden om dit soort zaken veilig en zonder stress af te ronden.

4. Ook comfort is belangrijk

Laten we ook zeker het comfort niet vergeten. Met tientallen vreemden ellenlang in een drukke trein staan is natuurlijk niet direct comfortabel te noemen. Dan is de schone, frisse achterbank van een fijne auto natuurlijk net wat aangenamer. In sommige gevallen kun je de privé chauffeur zelfs verzoeken om jouw eigen auto te gebruiken. Dan hoeft jouw nieuwe Audi S TDI niet ongebruikt in de garage te blijven staan!


Gerelateerd nieuws