Audi start verkoop elektrische Q4 e-tron

De Audi Q4 e-tron maakt elektrisch rijden bij Audi voor een breed publiek toegankelijk. Binnen een compact, herkenbaar en gestroomlijnd design biedt hij opmerkelijk veel binnenruimte. Feitelijk combineert de Q4 e-tron het formaat van een Audi Q3 met de binnenruimte van een Audi Q7. Het gedigitaliseerde interieur maakt de bediening eenvoudig en dankzij 100% connectiviteit zijn veel online diensten en functies beschikbaar. 

Q4 e-tron start met vier Launch editions

De Audi Q4 e-tron is op audi.nl volledig naar eigen wens samen te stellen. Vier luxe editions vormen daarbij het startpunt. De Q4 e-tron is er als Launch editionLaunch edition AdvancedLaunch edition Advanced Plus enLaunch edition S Competition. Tevens is er keuze uit twee accupakketten. De Q4 35 e-tron beschikt over het 52 kWh accupakket, de Q4 40 e-tron wordt geleverd met de 77 kWh variant. Afhankelijk van de gekozen batterij heeft de Q4 e-tron een maximale actieradius van 511 km**. Elke Q4 e-tron is geschikt voor snelladen (100 of 125 kW).

Nu te bestellen, levering vanaf juni

De Audi Q4 e-tron is per direct te bestellen en te configureren. De vanafprijs voor de Q4 35 e-tron Launch edition bedraagt € 48.295*. Full operational leasen kan vanaf € 574 per maand***. De Audi Q4 40 e-tron Launch edition is er vanaf € 52.815* (lease vanaf € 599 per maand***). Voor zakelijke rijders geldt een gunstig bijtellingstarief van 12% over de eerste € 40.000 van de catalogusprijs. De Audi Q4 50 e-tron met electric quattro is over enkele weken te bestellen. Later dit jaar volgen tevens de Audi Q4 e-tron Sportback-modellen.

Geïnteresseerden die op de hoogte willen blijven van al het Audi Q4 e-tron nieuws, kunnen zich inschrijven voor de Q4 e-tron nieuwsbrief.

Met ingang van vandaag is de Audi Q4 e-tron te bestellen in Nederland. De elektrisch aangedreven compacte SUV is nu te configureren op audi.nl. Klanten kunnen kiezen uit vier luxe Launch editions en twee accupakketten. De Audi Q4 e-tron is er vanaf € 48.295* (lease: vanaf € 574 per maand***). In juni staat hij bij de Audi-dealers.

  • Q4 e-tron nu te configureren op basis van vier luxe Launch editions
  • Keuze uit twee accupakketten, actieradius tot 511 km**
  • Q4 35 e-tron Launch edition: vanaf € 48.295* (lease: vanaf € 574 per maand***)

Gerelateerde artikelen