Rijtest: Audi Q4 e-tron 50 quattro van Autoweek

AutoWeek maakte onlangs kennis met de Q4 e-tron en reed in Duitsland met de Q4 e-tron Sportback. Volgens AutoWeek-testredacteur Cornelis Kit biedt de auto alle ruimte in het interieur, is er gebruik gemaakt van mooie, prettig aanvoelende materialen en maakt de aandrijflijn een volwassen indruk: “De aandrijflijn sluit naadloos aan op het onderstel en samen vormen ze een hele mooie tandem. De aandrijfkrachten worden keurig de baas gehouden. Het onderstel voelt dynamisch aan en is heel mooi in balans. Dit is een volwassen elektrische auto, in die opzet zijn ze geslaagd bij Audi.”

Via: Autoweek

Gerelateerde artikelen

Tijdsprong

Tussen muren van sneeuw herhaalt de geschiedenis zich. Nieuwe hoofdrolspelers brengen de legendarische sprong over een Porsche opnieuw tot leven. Op de een of andere

Lees verder »