Zoek

Audi partner FC Bayern München vrouwenvoetbal

  • Audi nu over de gehele linie partner van FC Bayern München
  • Teams spelen in DFB Cup en Champions League voortaan met Audi shirtsponsoring

Performance en passie zijn twee belangrijke elementen die Audi en het vrouwenelftal van FC Bayern München met elkaar gemeen hebben. Elementen die ervoor hebben gezorgd dat Audi de samenwerking met de Duitse topclub, waar ook onze landgenote Lineth Beerensteyn speelt, verder heeft verbreed. Tijdens de Champions League-wedstrijd op 14 oktober aanstaande tegen het Zweedse BK Häcken speelt FC Bayern München thuis voor het eerst in shirts voorzien van het Audi-logo.

Audi en FC Bayern München zijn al sinds 2002 partners. Met onmiddellijke ingang sponsort Audi nu ook het vrouwenvoetbalteam van FC Bayern. In de DFB Cup en de Champions League-wedstrijden dragen de FCB-vrouwen de Audi-ringen voortaan op hun shirt. Audi is tevens nadrukkelijk aanwezig op de FC Bayern Campus, waar de FC Bayern-vrouwen hun wedstrijden spelen.

“De samenwerking met het vrouwenvoetbalteam van FC Bayern München vormt een inspiratie voor Audi en verrijkt onze succesvolle partnership met de club,” verklaart Hildegard Wortmann, bestuurslid voor sales en marketing bij Audi AG.

Lange succesvolle samenwerking

De afdeling vrouwenvoetbal van FC Bayern München, opgericht op 7 juni 1970, is één van de meest succesvolle clubs in de divisie en won al in 1976 het eerste Duitse kampioenschap. Audi steunt de meest succesvolle topclub van Duitsland al sinds 2002 en is sinds 2011 ook aandeelhouder van FC Bayern München AG. 

Op 5 oktober trapten de vrouwen van FC Bayern in Lissabon de UEFA Women’s Champions League af met hun eerste optreden in het shirt voorzien van de vier Audi-ringen. Tijdens de Champions League-wedstrijd op 14 oktober aanstaande tegen BK Häcken speelt Bayern voor het eerst in het thuistenue met Audi shirtsponsoring.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen