Zoek

Dit zijn de verschillen tussen de Audi E-tron en een Tesla

De automarkt is zo gevarieerd en divers, dat we soms het overzicht over alle mooie auto’s kunnen verliezen. Echter, zijn er twee automerken die de huidige automarkt volledig domineren. We hebben het natuurlijk over de Tesla en de Audi. Beide auto’s zijn echte parels om naar te kijken, maar ook om in bezit te hebben. Wil jij in één van deze pracht auto’s kunnen rijden? Maar heb je geen idee welke je het beste kunt kiezen? In dit artikel zullen wij je vertellen wat de verschillen tussen de Tesla en de Audi E-tron zijn. Na het lezen van dit artikel kun jij de beste keuze voor jouw situatie maken!

Dit zijn de verschillen tussen de Audi E-tron en een Tesla

Tesla

Dat de Tesla een prachtige auto is, is alom bekend. Veel mensen die een nieuwe auto willen, kiezen voor een lease tesla model s. Er is natuurlijk een reden waarom deze Tesla zo gewild is. Het is namelijk een elektrische sedan met een sportief design. Het interieur is zeer modern en technisch ontworpen. Vanwege de premium uitstraling en mogelijkheden gaat deze auto nek aan nek met elke concurrent. Voor de echte snelheidsduivels is het goed om te weten dat deze auto binnen no time kan acceleren van 0 naar 100 kilometer per uur en een reikwijdte van 628 kilometer. Deze auto is dus eigenlijk een superauto. Sta jij op het punt om een Tesla aan te schaffen? Dan is het goed om te weten dat je uit twee software opties kunt kiezen. Zo kan er gekozen worden voor Autopilot of Full Self-driving. Autopilot is de standaard software van iedere nieuwe Tesla en stelt gebruikers in staat om de Tesla automatisch te laten sturen, acceleren en remmen. Kies je voor Full Self driving? Dan kan er van veel meer automatische opties genoten worden. 

Audi

Wil je liever een Audi bij Mistergreen leasen? Dan kan dat natuurlijk ook! Door de twee krachtige motoren die deze auto bezit, kan de Audi binnen een paar tellen van 0 naar 100 sprinten. Daarnaast zul je ook geen last hebben van range anxiety. Dit houdt in dat deze auto voldoende energie opslag heeft om bepaalde afstanden af te leggen. De Audi E-tron is wederom gekenmerkt door het luxueuze signature interieur en exterieur van de Audi-modellen. In het interieur kun je genieten van genoeg ruimte, dat je niet doorhebt dat je in een compacte SUV aan het rijden bent. Het stuur van de Audi E-tron heeft ook een uitbreiding gekregen. Zo is het stuur hoekig geworden en daarnaast kunnen muziek en andere zaken via het stuur bediend worden. Tot slot, zorgt het ingebouwde touchscreen in dashboard voor een futuristische uitstraling.  

In het kort, de Tesla is een veel gewilde elektrische auto, met een modern en technisch interieur. Een Tesla kan super snel rijden en daarnaast kan het ook automatisch functioneren. Ten opzichte van de Tesla heeft de Audi E-tron ook een luxueus exterieur en interieur met de beste snufjes. Welke auto ga jij leasen? 

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen