Een mooie Audi als tweedehands wagen

Liefde voor Audi

Er komt vanzelf een tijd in je automobiele leven dat je kiest voor de schoonheid van het merk met de vier ringen. Een als een bom inslaande brainwave die een kanteling veroorzaakt in de manier hoe je naar auto’s kijkt. Een helder moment en liefde op het eerste gezicht dat je overmeestert. Waarom heb je dat niet eerder gezien?

Audi is emotie

Nu je er weer aan toe bent om een tweedehandswagen te kopen, is het voor jou zo klaar als een klontje: het moet en zal een vrij jonge Audi zijn wat je hierna gaat rijden. Autorijden is emotie, niet alleen maar een noodzakelijk kwaad dat je van A naar B brengt. Ja, een Audi. Ook al moet je daar een week ruzie voor hebben met je partner. Niet omdat hij of zij de nieuwe Audi niet mooi zal vinden. Je partner is bang dat je meer gaat geven om de nieuwe premium wagen dan om hem of haar. Jaloezie dus.

Audi Approved :plus-label

Ondanks dat Audi een kwaliteitsmerk is zul je toch op je hoede moeten zijn wanneer je ergens op een verlaten industrieterrein een gebruikte Audi koopt. Het is namelijk de vorige eigenaar die er een potje van heeft gemaakt als een wagen niet meer helemaal voldoet aan de hoge kwaliteitsstandaard die Audi hanteert. Daarom doe je er altijd goed aan een tweedehandswagen aan te schaffen die voorzien is van het Audi Approved :plus-label.

Met dit label weet je namelijk zeker dat je tweedehands Audi met de grootste zorg is onderhouden. En dat niet alleen:

  • Je toekomstige Audi is gecontroleerd op 111 punten. Er is niets over het hoofd gezien. De wagen wordt als een vorst behandeld voordat deze een nieuw leven krijgt bij jou.
  • Je krijgt minimaal twee jaar garantie als je Audi minder dan 72 maanden oud is en minder dan 150.000 kilometer op de teller heeft staan. De garantie is overdraagbaar van particulier naar particulier. Als je je Audi verkoopt voordat de garantieperiode is verstreken, dan blijft de garantie gelden voor de nieuwe eigenaar.
  • Sta je dan toch een keer met pech, in het meest uitzonderlijke geval? Audi Approved :plus helpt je uit de nood, 24 uur per dag, zeven dagen per week. Als het nodig is krijg je vervangend vervoer, zonder dat je daar direct je portemonnee voor moet trekken. Als bestuurder van een auto die werd verkocht door het Audi Approved :plus-netwerk en onderhouden en gerepareerd volgens de instructies van de fabrikant door een officiële Audi concessiehouder, geniet je de Mobiliteitsgarantie, zonder beperking in tijd of kilometerstand. Je Mobiliteitsgarantie wordt bij elk onderhoud namelijk verlengd, op voorwaarde dat het onderhoud wordt uitgevoerd in het officiële Audi netwerk volgens de instructies van de fabrikant

Je wilt natuurlijk je oude wagen inruilen op de Audi, maar kan dat wel als je in een Koreaan rijdt? Dat maakt dus niet uit. Of je nu een Audi rijdt of een ander merk, je krijgt een goed bod voor je oude auto. De berekening is geheel gratis en zonder aanvullende voorwaarden.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen

%d bloggers liken dit: