Zoek

Competitief aanbod: Audi Q3, Q5 en A6 TFSI e nu ook als S edition Competition

  • Vrijwel gamma-breed: sportief-luxe S edition Competition-uitvoeringen 
  • De kracht van S line met de luxe van Audi
  • Sportieve bonus: aantrekkelijke prijsstelling

Audi breidt de exclusieve range van sportieve premiummodellen uit met S edition Competition-uitvoeringen van de Audi Q3, Q5 en A6 TFSI e (PHEV). Allemaal bieden ze een onweerstaanbare mix van sportiviteit en luxe, een combinatie die wordt versterkt door de zeer competitieve prijsstelling. De nieuwe modellen zijn per direct leverbaar en vormen een sportieve aanvulling op de al bekende S edition Competition-uitvoeringen van de Audi A4, A5 en A6 TFSI. 

De Audi A4, A5 en de A6 TFSI waren al leverbaar als sportieve S edition Competition. Nu breidt Audi die lijn verder uit, te beginnen met de Q3. De S edition Competition-uitvoering van de compacte SUV komt dynamisch voor de dag met de markante stylingdetails van het S line exterieur en interieur, 19 inch lichtmetalen velgen, het optiekpakket zwart en privacy glass achter. Ook wordt de Q3 35 TFSI S edition Competition standaard geleverd met de comfortabele S tronic automaat met dubbele koppeling. De Audi Q3 35 TFSI S edition Competition is leverbaar vanaf € 55.875*.

Audi Q5 S edition Competition

De nieuwe Audi Q5 50 TFSI e en 55 TFSI e (PHEV) S edition Competition-modellen zijn als SUV en Sportback met alle hierboven genoemde (design)features overduidelijk leden van de sportieve premiumklasse-familie van Audi. Daarbij hebben ze nog meer te bieden, zoals Matrix LED-verlichting, Audi virtual cockpit Plus, Audi Sound System en het lichtpakket met ambienteverlichting. De prijzen voor de Audi Q5 S edition Competition beginnen bij € 74.173*.

Sportief-luxe Audi A6 TFSI e PHEV-modellen 

De Audi A6 40 TFSI-modellen (Limousine en Avant) waren al leverbaar in de sportief-luxueuze S edition Competition-uitvoering. Nu sluiten ook de 50 TFSI e quattro-modellen met geavanceerde plug-in hybridetechnologie aan. Standaard beschikken ze bijvoorbeeld over HD Matrix LED-verlichting, elektrisch verstelbare stoelen en interieuraccenten van geborsteld aluminium inbegrepen bij de exclusieve uitrusting. De Audi A6 40 TFSI S edition Competition is er vanaf € 68.111*, de A6 50 TFSI e quattro met zijn efficiënte aandrijflijn en standaard vierwielaandrijving is in deze uitvoering leverbaar vanaf € 73.558.*

Vertrouwd

De Audi A4-modellen en de Audi A5 Sportback zijn ook in 2024 weer leverbaar als S edition Competition. De afgelopen jaren hebben ze met hun combinatie van sportiviteit, luxe en comfort een gevoelige snaar geraakt bij veel zakelijke rijders. De S edition Competition-uitvoeringen van de A4 en A5 Sportback zijn leverbaar in combinatie met alle beschikbare aandrijflijnen. De Audi A4 S edition Competition is er vanaf € 50.358* en de A5 Sportback S edition Competition vanaf € 58.738*.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen