Zoek

Nieuwe Audi S3 in topvorm en nu te bestellen

  • Pure dynamiek: 245 kW/333 pk, quattro vierwielaandrijving en sportonderstel
  • Sportieve luxe met ruimte voor persoonlijke wensen
  • Nu te bestellen: S3 Sportback vanaf € 82.551*, Limousine vanaf € 83.051*

Deze (sport)zomer brengt Audi de vernieuwde, dynamische S3-modellen aan de start. Met een vermogen van 245 kW/333 pk, quattro vierwielaandrijving en een sportonderstel staan de Sportback- en Limousine-uitvoering garant voor topprestaties. Het optionele Akrapovic sportuitlaatsysteem versterkt de beleving nog meer. De aangescherpte S3-modellen, die zich ook op het gebied van luxe van hun sportiefste kant laten zien, zijn nu te bestellen bij de Audi-dealers. De Audi S3 Sportback is leverbaar vanaf € 82.551* en de Limousine vanaf € 83.051*. 

Grote luchtinlaten, een opvallende voorspoiler en een diffuser achter met daarin vier uitlaatpijpen laten geen misverstand bestaan over de sportieve aspiraties van de nieuwe Audi S3 Sportback en S3 Limousine. Met een vermogen van 245 kW/333 pk en een maximumkoppel van 420 Nm zijn de nieuwe S3-modellen nog krachtiger dan hun voorgangers. Dat vertaalt zich onder meer in een acceleratie van 0-100 km/u in maar 4,7 seconden. Nog kortere schakeltijden van de zeventraps S tronic-transmissie, de grip van quattro vierwielaandrijving en de stevige afstemming van het sportonderstel dragen bij aan de dynamische rijervaring. Voor nog meer sportiviteit zijn een torque splitter, het S-sportonderstel met adaptieve dempers en het titanium Akrapovic sportuitlaatsysteem (optioneel) leverbaar.

Digitaal gemak

De standaarduitrusting van de nieuwe Audi S3-modellen sluit perfect aan bij het sportieve hightech-karakter. Zo bieden de LED Matrix-koplampen keuze uit diverse dagrijverlichtingssignaturen. Het interieur is vergaand gedigitaliseerd en connected, waarbij de virtual cockpit plus en het 10,1 inch centrale touchscreen echte blikvangers zijn. De sportstoelen met geïntegreerde hoofdsteunen maken deel uit van het S line interieur en zijn bekleed met een combinatie van kunstleder en stof. Uiteraard zijn automatische airconditioning (2 klimaatzones), Audi connect Navigatie & Infotainment plus en het Audi Sound system inbegrepen. 

Diverse opties en optiepakketten maken het mogelijk om de Audi S3 verder te personaliseren. In plaats van de standaard 18 inch lichtmetalen velgen zijn er bijvoorbeeld ook nieuwe 19 inch exemplaren. Bovendien is het kleurenpalet uitgebreid met de nieuwe matte tinten District Groen matteffect, Navarra Blauw matteffect en Daytona Grijs matteffect. 

Samenstellen en bestellen

De nieuwe Audi S3 Sportback en Limousine zijn nu geheel naar eigen wens samen te stellen in de configurator op Audi.nl en per vandaag te bestellen bij de Audi-dealer. De Audi S3 Sportback wordt leverbaar vanaf € 82.551*, de Limousine is er vanaf € 83.051* De levering van beide modellen start deze (sport)zomer.

Bron: Audi

Laat een reactie achter

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen