TT met R8 Look

We kunnen het ons wel voorstellen dat bepaalde Audi TT-bezitters toch een beetje jaloers zijn op de gelukkigen die een R8 op de oprijlaan kunnen parkeren. De Engelse tuner Niche heeft voor die groep een oplossing in huis: een R8-bodykit.

Het belangrijkste onderdeel van de bodykit zijn toch wel de zogenoemde sideblades. Maar ook van de voor- en achterkant van de TT kon Niche niet afblijven, getuige de ventilatieroosters onder de lampen die naar de zo bewonderde grote broer hinten. Nieuwe uitlaatpijpen en een verlagingset completeren de aanpassingen van de Engelse tuner.
De belangstellenden worden flink gestraft voor hun minderwaardigheidscomplex: op een voorwielaangedreven TT kost de ombouw bijna 8.000 pond. Quattro-bezitters zijn iets voordeliger uit, want zij hoeven ‘slechts’ 7.000 pond af te tikken.

tekst www.autoweek.nl

 

Gerelateerde artikelen