Audi S5 TEST Ibis wit en de A5 met S line

De Audi S5 is en ware wolf in schaapskleren.

Strak wild en super geluid. Uiteraard beheeft de wagen het Torsen c differentieel.Of wel quattro genoemd. De 8 cylinder met FSI technlogie heeft een 354pk vermogen, waar men menige wagen achter je laat rijden. Deze S5 is voorzien van het Pro line pakket, de onwijs gave velgen in 19inch, Telefoon plusvoorbereiding het uitstekende Audi music interface= voor je IPOD mp3 of Usb favoriete muziek af te spelen. Wat heel mooi word weergegeven op je DVD navigatie scherm. In de kleur Ibis wit heeft het een hoog Bling Bling gehalte waar je veel positiefs bekijk mee krijgt.

Als je in de auto stapt vormen de zeer goed verstelbare sportstoelen, in het fijne nappa leder. Je gegoten om je lichaam. De koppeling in getrapt en de sleutel in het dasboard ( ook al een nieuw gevormde sleutel, zonder baard) start je de krachtige 8 cylinder.

Gordel om en rijden. Wow wat een ervaring de eerste meters. De pracht vorm gegeven op de bestuurder gericht dashboard vormen om je heen als of je in een cockpit zit.

De meters het geluid en het prachtig ergonomisch vorm interieur geven je een extra adrineline kick. De weg ligging is formidabel, het regent nu een beetje buiten gas er open het quattro regeert razend snel, mechanisch grip op alle 4 de wielen. Of je nu 100 rijd of 250km/u het kleeft aan de weg.

Het sportieve en toch soepel onderstel geven je een vertrouwd en veilig gevoel.

Met de prijs van € 94.000,- heb je ook wel wat.

Na een rit over korte en bochtige wegen en even over de snelweg, heb je een super sportwagen in je bezit. Niet uit een bocht te krijgen. Wat een veilge auto is de S5

Ik zou zeggen doe me maar eentje. Je krijgt er absoluut geen spijt van, elke euro waard.

De mensen die ik tegen komt, allen de duim omhoog , jeetje wat heeft deze Audi een uitstraling. Ook als je uitstapt de blikken de vragen, meneer wat een mooie auto hoe rijdt ie. Is dit een Audi…….gaaf.

Helaas na de rit moest ik de sleutel weer terug geven, wat ik niet wilde.

Al met al wie hier voor gaat is absoluut een gelukkig persoon.

Voor wie de S5 te duur vindt is er een goed alternatief voor u, een A5 met S line pakket.

Deze A5 heeft de kleur Avus zilver en is voorzien van het S line pakket.

Dit omvat, Sportstoelen in leder en stof speed combinatie. een zwarte hemel, een mooi leder geperforeerd 3 spaaks stuurwiel en uiteraard ook een geperforeerde lederen pook knop. Het mooi aluminium geborstelde interieur lijsten, en uiteraard de instap en S line logo op de flanken.

Het ondertstel is van quattro Gmbh en is 30mm verlaagd. De standaard bij dit pakket voorzien 18 inch 5 spaaks velgen maken het feestje compleet.

De extra verkrijgbare S line exterieur pakket( wat niet op deze auto zit nu)  wat aardig op de S5 lijkt omvat een ander voorbumper zij skirts en een ander achter diffusor geven de auto een nog stoerdere look.

Hieronder afgebeeld e A5 met S line interieur pakket.

<

Gerelateerde artikelen

Video: Een eerbetoon

Porsche introduceerde 25 jaar geleden de Boxster, een model dat niet alleen bijzonder succesvol zou blijken, maar ook een van ’s werelds puurste en best

Lees verder »