Zoek

De Audi R8 van Kicherer

Sinds de Audi R8 in 2006 het levenslicht zag in de straten van de wereld. Had ie nauwelijks wat technisch gemeen met de vijfvoudige winnaar van de Le-Mans waarvan ie qua naam was afgeleid.
Kicherer eigenlijk een MB tuner, heeft nu voor Audi ook pakketten in hun programma, na de RS6 hebben ze de R8 gedaan, lees hier het resultaat.

Toch kijkt men steeds om op de weg, om de indrukwekkende Audi R8 te bewonderen. In 4,7 seconden katapulteert hij de inzittenden van de auto naar 100km/u, en trekt dan door naar een maximum snelheid van meer dan 301km/u. Mocht dat nog niet genoeg zijn, krijgt u de hulp van Kicherer. De tuner biedt een verscheidenheid van optische componenten, dat de Ingolstadter nog dynamischer maakt.

Een gewijzigde front spoiler is ontworpen om een lift aan de voorzijde te verminderen met 15 procent en een nieuwe achtervleugel profiel meer Downforce op de achteras te produceren. Ook brengen de driedelige 20 inch lichtmetalen velgen met banden maat 235 brede rubber voor en achterzijde rubber 325 breed, voor een nog sportievere uitstraling.
In samenwerking met de specialisten van H & R hebben ze een verlaging set ontwikkeld voor de Audi R8, met 15 millimeter aan de voorkant en 30 millimeter aan de achterkant, brengen ze hem nog dichter bij het asfalt. Door deze wijzigingen komt deze super sportieve auto nog dynamischer over als de serie versie.

Source: Kicherer

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen