AudiBlog.nl

Audi A3 Cabriolet dynamic GTS bodykit van Hofele

Audi A3 Cabrio Hofele 1

Een kleine moeite maar met grote uitwerking. Het zijn niet veel delen die Hofele Design aan de nieuwe Audi A3 Cabrio veranderd, maar de veranderingen doen erg goed.

Audi A3 Cabrio Hofele 3

Aan het front is er nu een compleet nieuwe voorbumper in Hofele GTS-look. Deze heeft links en rechts een grote luchtinlaatspleet.

Probleemloos laat zich de nieuwe bumper in de originele Single Frame Grill integreren. Optioneel kan indien gewenst, ook eenvoudig de grill van de S3 ingebouwd worden. Deze ingreep zorgt zeker nog eens voor een duidelijke verbetering van het verschijningsbeeld.

In de luchtinlaten van de nieuwe GTS voorbumper, kunnen ook probleemloos mistlampen worden geïntegreerd.

Audi A3 Cabrio Hofele 2

Voor de kont van de Cabrio heeft Hofele een nieuwe Diffusor beschikbaar. Deze wordt permanent aan de achterbumper vastgeplakt. Er is een keuze uit twee Diffusor designs, de ene voor bij gebruikmaking van de originele uitlaateinden, de andere heeft een andere uitsparing zodat de Hofele 4-pijps-uitlaatstuk netjes geïntegreerd is.

Audi A3 Cabrio Hofele 4

Hofele staat er garant voor dat de aanbouwdelen een perfecte maatvoering hebben zodat zij optimaal passen.

Hofele heeft ook een set velgen in design ‚Prado’ voor de A3 Cabrio. Deze velgen kunnen in verschillende kleuren geleverd worden. Inclusief gepolijste uitvoeringen. De velgen zijn er in de maten van 8,5×18 inch tot 9,5×19 inch. Ook een speciale verlagingset voor de Cabrio waarbij gekozen kan worden uit sportief afgestemde veren of een complete schroefset.

Verder biedt Hofele voor de alle motoren van de A3 Cabrio een Chiptuning aan.

Door kleine ingrepen en het combineren met originele accessoires, laat Hofele de nieuwe Audi A3 duidelijker een stuk agressiever overkomen.

Audi A3 Cabrio Hofele 5

Meer info: Hofele Design


Gerelateerd nieuws