Zoek

Audi R8: De PPI RAZOR GTR – CARBON FIBER

PPI_RAZR_GTR_5

PPI RAZOR GT / GTR Supercar in Carbon Fiber Optical
Intense rijplezier in een opvallend gedurfd design.
– Meer POWER
– Mooier
– Meer PASSION

De Exclusive Duitse tuner van Audi, PPI Automotive Design, GmbH, intensiveert het vuur en presenteert de speciale beperkte productie Supercar, de PPI RAZOR GT en PPI RAZOR GTR.

 
PPI_RAZR_GTR_3

Aerodynamica

Alle onderdelen zijn gemaakt van het koolstofvezel technologie die wordt gebruikt in de ruimtevaart en F1 Racing industrie. De buitenkant is voorzien van een widebody kit met een nieuwe voorbumper, voorspoiler, voorkant motorkap, de voorste spatborden, sideskirts, sideblades (of als PPI noemt ze nu, Aeroblades), achter fenders, achterbumper, achterlichten diffusor, achterspoiler en een nieuwe achterzijde motorkap met lucht kanalen die kunnen worden uitgerust met een polycarbonaat, krasvast en UV gecoat glas in vaste vorm of gleuven. Alle Carbon Fiber en lichtgewicht materialen strips wegen ongeveer 250 kilo (551 pond) van het gewicht van het voertuig.

PPI_RAZR_GTR_1S[1] 

PPI ingenieurs zijn erin geslaagd om een supercar te maken van de Audi R8, wat resulteert in een ruimer, lichter, stabieler en meer agressieve lichaam. Met in het achterhoofd de filosofie van de vorm en functie??. Elke lucht kanaal, inname heeft een functie en het doel van deze middenmotor supercar. Eerst en vooral aan de lucht aflevering te verhogen tot de motor, anderzijds om een grotere motor koeling, ten derde, te verhogen rem koeling, en de vierde, te verhogen aerodynamische stabiliteit.

PPI_RAZR_GTR_0

Prestatie

PPI biedt verschillende kits motor voor de Audi R8 Models.
V8 power upgrade opties:

Fase 1 40 PK verhogen
Fase 2 “Supercharger 200 PK verhogen

PPI_RAZR_GTR_SIDE_4

V10 power upgrade opties:

Fase 1 “60 PK verhogen
Fase 2 “80 PK verhogen
Fase 3 “Verdere macht verhoogt op aanvraag beschikbaar

PPI_RAZR_GTR_SIDE_0

Om deze macht toeneemt, PPI maakt gebruik van Formule1 technologie en onderzoek en ontwikkeling gegevens van uitgebreide tests. Gecombineerd met 580 pk supercharged V8 of de 600 PK V10 motor, dit voertuig catapuleert naar 100 km / h in 3,7 seconden. Een topsnelheid van meer dan 323 km/h is mogelijk.

PPI_RAZR_GTR_SIDE_2

Natuurlijk, dit vereist grotere wielen, remmen en koeling. PPI maakt gebruik van een 380 mm remsysteem met remklauwen met zes zuigers vooraan en vierzuiger remklauwen aan de achterkant. PPI voorzien van de Supercar met 9 x 19 en 11 x 20 gesmede aluminium wielen met 265/35 19 en 335/30 20 Michelin Pilot Sport 2. Als alternatief zijn Carbon Fiber wielen optioneel in de volgende afmetingen: 9 x 19A en 12 x 20A. De wielen kunnen voor de bestuurder apart gemaakt worden.

PPI_RAZR_GTR_SIDE_3

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen PPI Automotive Design rechtstreeks.

PPI_RAZR_GTR_REAR_1

PPI Automotive Design GmbH
Anton-Schmidt-Strasse 17
71332 Waiblingen
GERMANY

Tel: +49 (0) 7151 98119-9
Fax: +49 (0) 7151 98119-1

Meer info: PPI Automotive Design

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen