AudiBlog.nl

Cargraphic Airlift systeem voor de Audi R8

Cargraphic R8 1

De Audi R8 wordt de benchmarks en heeft de situatie volledig onder controle de hele tijd. De suprematie is echter bedrieglijk want zelfs een hoge troittoir of een steile garage pad kan in het rijden beperkeningen geven aan de bodem van de R8’s. Met de Airlift vering systeem van voertuigen tuner Cargraphic, kan de R8 bestuurder letterlijk een sprong over zijn grenzen. En kan de schade aan het voortuig zoals voorspoiler beperken.

Cargraphic R8 2

Cargraphic biedt ook aantrekkelijke vervangingen en volledige R8 aërodynamische pakketten aan in carbon ontwerp als onderdeel van haar collectie.

De pneumatische hoogte compensatieregeling van de achterspoiler, die in eigen huis is ontwikkeld, verheft het voertuig met maximaal 72 mm. Het proces duurt slechts 15 seconden. “Dit resulteert ook in een koele show effect”, zegt Cargraphic General Manager Michael Schnarr, “met name in verband met de radio-afstandsbediening.”

Als gevolg van de achter spoiler gedraagt de R8 zich volkomen neutraal met betrekking tot de dynamische rij-eigenschappen.

Cargraphic R8 3

Het verrassings effect van de Cargraphic Airlift montage is geen luchtvering systeem, maar bestaat enkel uit lucht balgen en een aparte compressor. Het is een BILSTEIN B16 CSC veersysteem en word alleen gebruikt om de hoogte te compenseren. Boven 50 km/h wordt het systeem automatisch verlaagt.

In tegenstelling tot vergelijkbare hydraulische oplossingen, is er ook geen gevaar voor de binnenkant van de auto die verpest kan worden door een olielek.
Het systeem geeft geen beperkingen in de banden/velg maat. 19 inh of 20 inch is geen probleem.

Cargraphic R8 4

Een mooi geluidgevend roestvrij stalen uitlaat systemen die ook in eigen huis is geproduceerd , kan ook geleverd worden. Uiteraard met of zonder een ventiel controlesysteem, om het afronden van het ontwerp melodieus af te sluiten.

Meer info: Cargraphic


Gerelateerd nieuws