AudiBlog.nl

DTM 2010: Audi heeft getest met 5 coureurs waaronder Christian Albers

Gisteren en vandaag testte het team van Audi op het Spaanse circuit in Almeria. Vijf coureurs mochten een Audi uit proberen, waarbij de naam van Christijan Albers direct in het oog springt. Naast de Nederlander mochten Jean Karl Vernay, René Rast, Jan Seyffarth en Filipe Albuquerque testen.

Albers, die na zijn Formule 1 avontuur een jaar bij Kolles in de DTM reed, heeft er nooit een geheim van gemaakt graag een Audi fabrieks coureur te worden.

Daarnaast testte Jean Karl Vernay. Autosportnieuws.be wist u in november als eerste te melden dat de Fransman, die in 2009 nog in de Formule 3 reed, een test bij Audi zou krijgen.

Ook Porsche coureurs René Rast en Jan Seyffarth mochten testen. Rast werd afgelopen seizoen vice kampioen in de Porsche Supercup, achter Jeroen Bleekemolen. Seyffarth was goed onderweg in de Porsche Carrera Cup, maar zag zijn seizoen beëindigt toen hij in Barcelona bij een crash zijn been brak. Felipe Albuquerque stond afgelopen seizoen aan de start van de A1GP.

Het team van Audi heeft geen tijden vrij gegeven, noch commentaar gegeven op de prestaties van de vijf coureurs.

Via Autosportnieuws.be


Gerelateerd nieuws