AudiBlog.nl

Audi A1 met contrasterende daklijn

Het wordt steeds spannender, want de onthulling van de Audi A1 komt eraan.

10 februari zullen de eerste officiële beelden getoond worden van Audi AG. Maar Auto.it heeft van de foto van de A1 met Justin Timberlake een shop gemaakt.

Zoals je op de afbeelding ziet komt er een contrasterende daklijn op de Audi A1. Alleen op de A stijl van de zijkanten van het dak. En dat maakt de A1 wel apart. Ook zag je op de video met de Bayern München speler Lahm en Schweinsteiger ( die dol enthouisiast waren ), een klap scherm op het dashboard. Waarschijnlijk voor de radio of navigatie systeem. En de twee kleur stellingen van de sportstoelen.

Maar er zijn nog wel wat vragen natuurlijk, hoe zal het MMI eruit komen te zien. Hoe ziet ie er uit van buiten? Hoe ziet alles van binnen eruit? Hoe voelt ie? En hoe zal deze premium auto rijden?

Uiteraad zal ie met veel snufjes uitgevoerd kunnen worden, mooie radio systemen, navigatie, bluetooth , Led verlichting, aansluiting voor multi media zoals USB, Ipod en SD card. Vlotte kleuren, dikke wielen. En misschien net zoals de A3 in een Attraction en Ambition uitvoering pakket.

Nog even een paar dagen geduld.

Foto via: Auto.it


Gerelateerd nieuws