AudiBlog.nl

Limited Edition Mat Black Lamborghini LP650-4

Er zijn er 50 stuks van, maar dan in grijs met oranje accenten.
De eigenaar van dit model met nummer 2/50 dacht daar anders over en liet zijn Lp 650-4 Roadster ombouwen.
Het werd mat zwarte lak met oranje accenten, een exclusieve Limited Edition mat zwarte Lamborghini LP 650-4.

Nadat de verf was voltooid werd de auto weer vervoerd door NTT te Giovanna Wheels naar de aangepaste hebben 19 “GFG 3-delige gesmede Narkid velgen en Pirelli banden geïnstalleerd. De wielen werden geschilderd met een glanzend zwarte buitenkant lip, matzwart centrum en oranje hoogtepunten om perfect overeenkomen met de remklauwen. Pirelli P-Zero 245/30/19 voor en 355/25/19 achter banden werden gebruikt om een veilige en algehele perfecte montage verzekeren voor deze auto.

Van Giovanna NTT vervoerde de auto naar Al & Eds Autosound in West Hollywood, CA voor een aangepaste een van een soort audiofiele geluidssysteem. De fabriek sprekers werden vervangen met Focal Utopia KIT 7 component 3-weg luidsprekers. Dit zijn de duurste en best klinkende luidsprekers in de wereld! Houden met de oranje interieur hoogtepunt thema hebben we geen gebruik van de verstrekte Focal luidsprekerfrontjes maar eerder aangemaakt nieuwe oranje uit koolstofvezel en plexi glas.

Achter de passagiersstoel we verzonnen een subwoofer behuizing met oranje koolstofvezel te bieden aan een JL Audio 10W6 serie subwoofer. Alle luidsprekers worden aangedreven door twee Alpine PDX-serie versterkers totaal meer dan 1600 watt van de macht. Deze versterkers werden geïnstalleerd in de voorkant motorkap van de auto. Glanzend zwart en oranje materiaal samen met oranje koolstofvezel werden gebruikt om volledig herontwerp het gebied. Geactiveerd door een schakelaar zijn oranje LED-lampjes die branden en echt pronken met het installeren. Om goed afstemmen van het systeem hebben we ook installeerde een Rockford Fosgate 3sixty.2 EQ-processor, die ons aangeboden 153 bands van verevening, het tijdstip van de aanpassing al gecontroleerd door een laptop die verbinding via Blue Tooth. Monster Cable en Stinger bedrading werden gebruikt in het systeem.

Ter bescherming van de eigenaar van snelheidsovertredingen tickets installeerden wij een Escort SRX “Ticket Avoidance System”. De belangrijkste verantwoordelijke werd geïnstalleerd in de middenconsole, de twee voorste laser defusers wij op maat gegoten in de voorste roosters, terwijl de achterste laser Defuser werd geïnstalleerd in de achterste kentekenplaat frame. De visuele indicator LED is geïnstalleerd op de stuurkolom.

De auto maakte zijn debuut in de wereld Giovanna stand op de SEMA 2010

Via: Team Speed


Gerelateerd nieuws

2 reacties

  1. Auto kopen says:

    Erg jammer… i.p.v. een goede vertaling te plaatsen, even de tekst door de snelvertaler te trappen.

Je kunt op dit moment niet reageren.