AudiBlog.nl

Audi A1 bestellingen stromen binnen

 

De werknemers van de Audi-fabriek in Brussel mogen hun borst nat maken. De bestellingen van het nieuwe model A1 stromen binnen, zo schrijft De Tijd vandaag.
De kleinste wagen uit het Audi-gamma is pas in augustus te bekijken in Europese showrooms. Sinds een maand kunnen geïnteresseerden een A1 bestellen. Volgens De Tijd werden bij de dealers al enorm veel bestelbonnen getekend.

 

Audi wil voorlopig geen concrete cijfers geven, maar verkoopsdirecteur Peter Schwarzenbauer zegt dat er meer orders zijn geregistreerd dan voor gelijk welk ander model in zo’n vroege fase van de lancering. De Belgische invoerder D’Ieteren maakte vorige maand al gewag van 600 bestellingen.

De ruim 2.200 werknemers van Audi Brussel zijn rechtstreeks afhankelijk van het succes van de A1. De compacte wagen wordt exclusief in de Belgische vestiging geproduceerd. (belga/adv)

Via: De Morgen


Gerelateerd nieuws