Auto Bourguignon bouwt eerste Audi Terminal Style in Nederland

Auto Bourguignon Leeuwarden is de eerste Audi dealer in Nederland die vanaf medio 2011 een pand betrekt in de nieuwe Audi Terminal Style! Auto Bourguignon bouwt op de Jupiterweg 15 te Leeuwarden -op de plek waar voorheen Care Schadeservice zat- een ultra moderne showroom. Auto Bourguignon creëert hiermee hèt Audi-centrum van Friesland. Naast dat het merk uitgebreid en groter wordt, bereikt Auto Bourguignon hier ook meer efficiency voor zowel het bedrijf als de relaties.

De showroom en moderne werkplaats worden compleet voorzien van de nieuwste interieurstijlen en technieken speciaal ontwikkeld dóór en vóór Audi. Waaronder een exclusieve kombaan (schuine ovalen muur die oogt als racebaan) en het transparant lijkende exterieur van het pand met 3D-honingraat structuur. Grote glazen ramen dragen bij aan de nieuwe look & feel van de Audi Terminal Style. Medio 2011 wordt het nieuwe pand betrokken en dit alles zal gepaard gaan met een exclusieve opening c.q. evenement.

De huidige showroom van Audi wordt bij de overige merken van Auto Bourguignon betrokken. Het pand krijgt een complete restyling en wordt in een moderne en hedendaagse jas gestoken. Bourguignon Automotive is een uiterst professionele aanbieder van mobiliteit. Auto Bourguignon is in Leeuwarden dealer van Audi, Volkswagen, Skoda en Seat service. Daarnaast bestaat Bourguignon Automotive uit Auto Bourguignon Dokkum, Bourguignon Autolease, Autolok en Care Schadeservice Leeuwarden.

Bron: Auto Bourguignon

1 reactie op “Auto Bourguignon bouwt eerste Audi Terminal Style in Nederland”

Reacties zijn uitgeschakeld.

Gerelateerde artikelen